Help mee door dit met kennissen op je social media te delen!

Sieta van Keimpema, woordvoerder van Farmers Defence Force, ging donderdagavond in Op1 in gesprek met D66-Kamerlid Tjeerd de Groot, die wil vasthouden aan de stikstofplannen van het kabinet.

De boerenorganisatie schort acties op vanwege een nieuw rapport over de stikstofuitstoot. “Er is gewoon wetenschappelijk bewijs. Dit zijn allemaal wetenschappers die weten waar ze het over hebben. De twee wetenschappers die hoofdauteur zijn van dit rapport zijn lid geweest van de D66-stikstofgroep. Uiteindelijk wilde D66 met hun conclusies niet verder, maar de conclusies zijn wel wetenschappelijk aangetoond,” zei Van Keimpema.

Moraalridder

De Groot zei dat FDF ‘moet stoppen met het terroriseren van Nederland’. “Het intimideren van bestuurders, het oproepen om daar met nog meer mensen langs te gaan en het goedpraten van illegale acties op de snelweg en die klein maken. Het is gewoon illegaal en je moet het gewoon niet doen. Demonstreren mag, maar terroriseren niet,” zei het Kamerlid.

Van Keimpema zette De Groot flink op zijn plek. “Dat juist D66 nu de moraalridder gaat uithangen over intimidatie, over terroriseren; er zijn hele groepen in Nederland onder andere door D66 gigantisch geterroriseerd. Hun kinderen zijn afgenomen, hun huizen storten in in Groningen en dat gaat zo maar door,” zei ze.

Vernietigen

“Dus is D66 nu wel de partij die anderen erop moet wijzen dat ze niet moeten intimideren? Mensen die zich niet veilig voelen in uw eigen partij. Dus er gebeurt daar nogal wat,” sprak Van Keimpema.

Vastgoedondernemer Erik de Vlieger vraagt aan De Groot: “Wordt u nou eindelijk eens een keer wakker dat u bij een organisatie hoort die Nederland aan het vernietigen is en dat er een dag komt dat ook u daar de consequenties van moet dragen?”

“Tjeerd de Groot lijkt steeds verder alleen te staan in het doorzetten van het voorgenomen stikstofbeleid,” voegt oud-Statenlid Eelco van Hoecke toe.

4.9
22
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 2 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Een gedachte over “Tjeerd de Groot flink op zijn plek gezet: ‘Er zijn hele groepen in Nederland door D66 gigantisch geterroriseerd!’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: