Nederlandse boeren zijn waarschijnlijk de beste en meest efficiënte boeren ter wereld. Bijna geen enkele Nederlander schijnt zich bewust te zijn van wat buitengewoon is, volgens de Amerikaanse schrijver en fotograaf Michael Yon in gesprek met de Canadese psycholoog Jordan Peterson.

Zij beseffen niet hoe belangrijk hun landbouwers zijn voor de wereld, aangezien zij de op één na grootste exporteur van levensmiddelen ter wereld zijn, aldus Yon.

Hij noemt de Nederlandse premier Mark Rutte een schoothondje van Klaus Schwab, nog erger dan Trudeau. “Dit is niet gemakkelijk om te bereiken”.

Yon wijst erop dat de bureaucraten in Brussel per decreet regeren. “Het heeft niets te maken met stikstof, het heeft niets te maken met ammoniak,” zegt hij, verwijzend naar de onteigeningsplannen van de Nederlandse regering.

“Het heeft te maken met een aantal dingen, waaronder het afnemen van hun land, zoals onder Stalin in Oekraïne gebeurde. Daar werden onafhankelijke boeren gestigmatiseerd als “koelakken”, aangevallen en gedood.”

En nu is er ook in Nederland een voorlichtingscampagne gestart die de boeren in een kwaad daglicht stelt, zegt Yon. “Dit zijn de nieuwe koelakken”.

Backup:


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Het Demonische ontkennen

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: