Help mee door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Woensdag speelde zich bij De Groene Amsterdammer weer een rondje FVD-bashen af. Voorman Thierry Baudet reageerde middels een videoboodschap.

“Het is een aaneenschakeling van beschuldigingen richting Forum voor Democratie, richting mij, richting ons team in de Tweede Kamer,” aldus Baudet. “De wijze waarop de journalisten te werk gaan, is typerend voor wat er steeds misgaat in de Nederlandse journalistiek.”

Ze poneren dingen die wij beweren. Bijvoorbeeld: er is achter de schermen een globalistische elite die een Great Reset van de samenleving wil. En dan zeggen ze: vergelijkbare complottheorieën zijn te vinden op een aantal andere sites.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Dat doen ze dus niet

Ook Alex Jones, de presentator van InfoWars, werd erbij gehaald. “Impliciet zetten ze wat wij betogen weg als heel far-fetched en wel heel merkwaardig als je dat vindt,” zegt Baudet.

“Maar ze gaan er totaal niet inhoudelijk op in. Gewoon nul. Wat zou interessante journalistiek zijn? Als je zegt: zij beweren dit, klopt dat? En dan een paar vragen aan ons stellen: waarom beweren jullie dit eigenlijk? Is dat inderdaad zo? Maar dat doen ze dus niet,” aldus Baudet.

Systeemjournalistiek

Gideon van Meijeren had daarnaast gezegd dat boeren onteigend dreigen te worden, dat het stikstofverhaal nergens op slaat en dat er een andere agenda achter schuilgaat, namelijk immigratie faciliteren. “Ze vragen zich niet af: klopt dat? Ze zeggen alleen maar: dit vinden zij en verder geven we ze geen podium meer.”

Typerend is dat voor systeemjournalistiek, die het verhaal van de overheid wil verdedigen en kritiek of oppositie alleen maar wegzet zonder onderbouwing, benadrukt Baudet.

Werken we echt op dit niveau?

Ook Kamerlid Freek Jansen moest het ontgelden. “Eén van de oudste online sporen leidt naar zijn tijd als ‘LanteanKnight’ op het computerspel Minecraft. Hij bouwde er als twintigjarige een stad opgetrokken uit classicistische gebouwen waaraan lange rode banieren wapperen,” schrijft De Groene.

Brent Hadderingh, fractievoorzitter van FVD in Almere, reageert: “Begrijp ik nu goed dat Freek Jansen is ‘betrapt’ op sympathieën voor het Derde Rijk omdat hij 10 jaar geleden een locatie uit de Hunger Games-films nabouwde in Minecraft? Werken we echt op dit niveau?”

5
4
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 2 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: