Foto: Pixabay

Help door dit met vrienden op je socials te delen!

Regionale media melden dat er langs de A1 bij brandende hooibalen zaterdagavond een hakenkruisvlag is opgehangen. Het is niet bekend door wie de balen in brand zijn gestoken of wie de hakenkruisvlag heeft bevestigd.

Op social media wordt druk gespeculeerd. Velen proberen de schuld in de schoenen van de boeren te schuiven. “Dit is dus het nadeel van niet eerder doorslaggevend ingrijpen. Ach, het is maar een omgekeerde vlag. Steeds verdere escalatie is mogelijk het gevolg,” schrijft onderzoeksjournalist Ton F. van Dijk.”

Journalist Annelies Strikkers zegt tegen hem: “Het is wel weer typerend voor de hedendaagse journalistiek dat ik meerdere journalisten zonder een spat bewijs zie insinueren dat ‘de boeren’ dit gedaan zouden hebben. Alles om ze in diskrediet te brengen. Verwerpelijk gedrag.”

Uiterst merkwaardig

“Hoorde ik iemand iets over escalatie van de boerenprotesten zeggen?” vraagt hoofdredacteur van Follow the Money Eric Smit. Strikkers: “Zonder bewijs dat dit gedaan is door boeren is dit gewoon laster en een onderzoeksjournalist van het platform FTM onwaardig.”

Politiek redacteur van het programma De Hofbar Christo Ruijs twittert: “Zijn dit de ludieke acties waar Farmers Defence Force vrijdag over sprak? Zum kotzen!” Strikkers: “U weet dat u laster pleegt op dit moment door zonder een spat bewijs te insinueren dat FDF hier achter zit?”

Ze vindt het ‘uiterst merkwaardig’ dat er midden in de nacht een fotograaf aanwezig was bij een net aangestoken brandje en een opgehangen nazivlag.

False flag

“De gretigheid waarmee wordt geconcludeerd dat een hakenkruisvlag door boeren is opgehangen, is wonderbaarlijk,” stelt waterbouwkundige Auke Terlouw. Oud-advocaat Aldert Nijhuis voegt hieraan toe: “En wie heeft die vlag opgehangen? Dat weten we toch helemaal niet? Zou er best wat om durven te wedden dat dit niet door boeren is gedaan, maar door mensen die de boeren willen framen.”

Ook anderen denken dat het een zogeheten false flag is. “Heeft u zich wel eens afgevraagd waar het begrip ‘false flag’ vandaan komt?” vraagt data-analist Cees van den Bos. “De daders hebben het erg letterlijk genomen. Bij een false flag-operatie is het belangrijk om op de directe gevolgen te letten. Vooral in de media. Wie krijgt als eerste de schuld? Wat wordt geïnsinueerd?

En ook econoom Rein de Vries vraagt zich af: “False flag om boeren in diskrediet te brengen?”

Ironisch genoeg steunt Nederland Oekraïense bataljons die openlijk nazistisch zijn.

4.9
20
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 1 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: