Foto: 77.000 stikstofpetities (Videostill YouTube/Cultuur onder Vuur TV)

Help mee door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

De petitie van Cultuur onder Vuur die stikstofminister Christianne van der Wal oproept om boeren niet te onteigenen, is bijna 80.000 keer ondertekend. “Dit is diefstal. Roof van boerderijen die soms al generaties in bezit zijn! De stikstofterreur moet stoppen.”

Campagneleider Hugo Bos bood op 14 juli alle handtekeningen persoonlijk aan de minister aan. In een speech legde hij aan Van der Wal uit waarom het stikstofbeleid verkeerd is. Bos deed een dringende oproep aan de minister om op haar schreden terug te keren.

“U kunt de geschiedenis ingaan als de minister die de Nederlandse boeren en vissers de nek omgedraaid heeft. De minister die boeren onteigend heeft en het heilig recht op privé-eigendom afgebroken heeft,” zei Bos in een speech. “Maar u kunt ook de geschiedenis ingaan als de minister die op haar schreden teruggekeerd is.”

[embedded content](Video verwijderd? Klik hier…)

List

“Stikstofbeleid is stelen door de staat,” benadrukte hij. “Het is diefstal van een staat die hongert naar grond. Grond voor windmolenparken, voor zonnepaneelvelden, voor massale toestroom van asielzoekers en andere linkse plannen. Aan dit stikstofbeleid moet een einde komen.”

Van der Wal luisterde aandachtig, maar reageerde ook geïrriteerd. “Ik word niet de minister van onteigening!” zei ze. De ondertekende petities, bijna een pallet vol, nam ze niet in ontvangst.

“Dat vonden we onverteerbaar,” zegt Bos in een video. “Daarom hebben wij een list bedacht. Wij gaan 77.000 petities per post versturen aan deze minister.”

Extra motivatie

“77.000 poststukken die zij één voor één moeten openmaken. Dat gaat de postkamer op het ministerie allemaal moeten verwerken. Daar gaan ze dagenlang mee zoet zijn om al die post te verwerken, want ze zijn wettelijk verplicht om alle post te behandelen,” aldus Bos.

“We wensen minister Van der Wal veel succes en we hopen dat deze extra druk die we creëren een extra motivatie zal zijn om eindelijk te stoppen met deze heilloze weg van stikstofbeleid, dat stelen door de staat is.”

4.9
24
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: