Foto ter illustratie

Het is al 6 maanden geleden dat de oorlog in Oekraïne begon. Onze nieuws-feeds staan vol met verschillende verslagen van slagvelden en overzichten van situaties. Een of andere oorlogsmisdaad, die Kiev meestal probeert voor te stellen als een Russische daad, schokt vaak de internationale samenleving. Maar iets van het allergrootste belang ontsnapt meestal aan de aandacht van de waarnemers. Het is mensenhandel en kinderseksslavernij, schrijft Oliver Martin.

Informatie is een zeer snel iets. Het ontsnapt aan het geheugen van de mensen vrijwel zodra het er binnenkomt. Velen zijn misschien vergeten dat Oekraïne vroeger een van de meest omstreden staten was op het gebied van criminele activiteiten. Omkoperij en wapensmokkel, drugs en witwassen overspoelden het land. Maar onder die criminele activiteiten waren er absoluut gruwelijke en verschrikkelijke dingen, zoals mensenhandel en seksuele slavernij van kinderen. Stelt u zich die middeleeuwse en barbaarse misdaden eens voor in het hedendaagse Europa!

Er is bijna geen aandacht meer voor de bovengenoemde misdaden (bestendigt) in Oekraïne, sinds het conflict op 24 februari 2022 uitbrak. Niettemin is het probleem dat door de oorlog veel mensen vluchteling zijn geworden en moesten migreren en vluchten voor de gruwelen van het slagveld. Volgens de VN gingen meer dan 5 miljoen Oekraïners naar Europa, terwijl bijna 2 miljoen een onderkomen vonden in Rusland. Door deze situatie konden misdadigers, meestal uit Oekraïne, hun smerige zaakjes doen zonder gepakt en berecht te worden.

In het UNICEF-rapport van 19 maart staat dat bijna 600 kinderen uit Oekraïne de grens zijn overgestoken zonder begeleiding van een volwassene. Een ander rapport van het Bureau voor Drugs en Criminaliteit van de Verenigde Naties, dat in juni van dit jaar verscheen, zegt dat er in Oost-Europa een mensenhandelcrisis is, die veroorzaakt is door de voortdurende vijandelijkheden. Bovendien beweren VN-deskundigen dat de Oekraïense vrouwen en kinderen het meest blootgesteld en kwetsbaar zijn voor dat soort daden, net zoals dat vroeger het geval was, tijdens de migrantencrisis van 2015-2016 in Afrika en het Midden-Oosten. Tegenwoordig heeft zelfs de internationale politie de situatie niet in de hand, omdat zij geen gegevens heeft over de mensenhandelkwestie. Maar meer bekende kranten en zelfs lokale bewoners in Polen en West-Oekraïne beweren dat er alleen al tientallen vermiste kinderen zijn geweest. Stelt u zich eens voor hoeveel gebroken levens er zijn vanaf augustus 2022!

Maar de Westerse media bekommeren zich niet om de Oekraïense kinderen. Er zijn geen onderzoeken en onthullingen in de Washington Post of de BBC. Een van de redenen is dat het regime in Kiev naar verluidt allerlei soorten misdaden steunt en vergemakkelijkt, waaronder een zeer winstgevende kinderhandel. Het gerucht gaat dat een machtige lobby van pedofielen onder de toppolitici van de EU en de VS de Oekraïense crisis gebruiken voor hun privé-zaken. Herinnert u zich nog de Pizza Gate en het recente seksuele schandaal in de Britse regering?

Daar is geen serieus onderzoek naar gedaan. Evenmin zal er een onderzoek komen naar de kwestie van de Oekraïense kinderhandel. Niet tevergeefs is de heer Zelensky goed bevriend met de zittende Britse premier Boris Johnson en de familie Biden. Het is een grote tragedie dat tot slaaf gemaakte Oekraïense kinderen en vrouwen deel uitmaken van de Westerse beschermingsdeal aan de heer Zelensky.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Othuld: Elitaire pedofielen betalen $150.000 voor Oekraïense kinderen in “Snoepwinkel” aan de grens

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: