Help door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!

BVNL, de partij van Kamerlid Wybren van Haga, vindt dat Maarten van Rossem op de staatsomroep veel te ver is gegaan met zijn geweldsverheerlijkende opmerkingen over de Amerikaanse acteur Johnny Depp.

“Wat mij betreft schieten ze die morgen dood en begraven ze hem op een anonieme plek,” zei van Rossem in het tv-programma De Slimste Mens.

Deze linkse activist moet van de buis

“Als Johan Derksen wat zegt bij de commerciële omroep, dat de eigen broek ophoudt, dan is het land te klein. Maar PvdA-mastodont Van Rossem mag keer op keer over de schreef gaan. Anti-boer, anti-PVV en anti-alles wat niet links is, terwijl die boeren en stemmers op partijen die Van Rossem niet aanstaan via belasting wel moeten meebetalen om de uitspraken van de waarschijnlijk fors betaalde Van Rossem mogelijk te maken. Deze linkse activist moet van de buis,” stelt Van Haga, die helemaal klaar is met de publieke omroep.

Hij verwijst naar uitspraken van D66-staatssecretaris Gunay Uslu van Cultuur en Media, die uitzendingen van VI ‘kwetsend en vernederend’ noemde. Daarnaast zei Van Rossem het walgelijk te vinden dat Martien Meiland een PVV-stemmer is. Hij zei ook dat de boerenacties ‘pure intimidatie’ zijn.

Welhaast luguber en totaal onmenselijk

Van Haga reageert ook op het bizarre voornemen van de NPO om een boerderij te beginnen. “Waar de staat boeren met een knettergek stikstofbeleid het mes op de keel zet en een regelrechte bedreiging vormt in hun voortbestaan, laat het Yvon Jaspers op de staatstelevisie een boerderij opzetten. Dat is welhaast luguber en totaal onmenselijk,” zegt het Kamerlid.

4.8
25
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Een gedachte over “Wybren van Haga stelt Kamervragen over ‘doorgeslagen’ Maarten van Rossem: ‘Hij is veel te ver gegaan’”
  1. Ik maak tegenwoordig een duidelijk onderscheid tussen ‘oud links’ en ‘nieuw links’. Oud links was ik ooit en ben dat principieel nog steeds maar de nieuwlinkse woke cultuur kotst mij aan. De oud linkse opvatting van eerlijk delen en niets doen ten koste van, hang ik nog steeds aan maar nu ben ik lid van FvD als enige partij die soelaas bieden kan aan zoveel pseudo linkse ziekmakerij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: