Het aantal kankergevallen is geëxplodeerd na de COVID-19 massale vaccinatieprogramma’s, en artsen en wetenschappers over de hele wereld luiden nu de alarmklok, schrijft Brian Shilhavy. Juist vandaag nam een lezer contact met ons op met het volgende tragische verhaal:

Betreft: Kanker na Pfizer vaccin

Hallo,

Mijn man was vóór het vaccin fit en gezond, sterk, actief. Wij hebben beiden de inenting op 12.11.2021 gehad. Ongeveer 10 uur kater ontstond de eerste gezwollen knobbel in zijn linker oksel. De artsen negeerden het symptoom. Toen tweede knobbel , derde… Bij 6 gezwollen knobbel werd bij hem Mantle cell lymphoma vastgesteld. Hij ondergaat een zeer agressieve chemotherapie, Nordic regime genaamd. Hij is pas 36 in mei, dus hij was 35 toen het allemaal begonnen is. MCL treft meestal mensen na 60 jaar.

Vóór de inenting brachten onze kinderen uit school veel verschillende virussen mee, van gewone griep, buikgriep, waterpokken, oorontsteking tot covid.

Mijn man was die tijd helemaal in orde. Zijn immuunsysteem werkte in september en oktober schitterend, toen ik en onze dochters leden aan genoemde ziekten. Hij werkte en zorgde voor ons in die tijd. Als hij MCL zou hebben, dan zou hij niet in staat zijn om al die virussen te bestrijden. Alles is veranderd binnen de uren vanaf de eerste dosis Pfizer.

In het begin werd mijn man genegeerd door de huisarts, want die beweerde dat het een typische bijwerking was die wel zou moeten verdwijnen. Toen er meer knobbeltjes begonnen te zwellen beweerde de huisarts nog steeds dat we moesten wachten, maar toch kreeg mijn man in januari het advies om geen tweede dosis van de inenting te nemen vanwege de bijwerkingen.

In maart vroeg ik bloedonderzoek om na te gaan of het kanker was. De uitslag was helemaal in orde. Ik boekte onmiddellijk een volgende bloedtest. Ook die was helemaal in orde. Zonder aarzelen boekte ik dus een afspraak bij go, maar deze keer vroeg ik om een andere huisarts. Tijdens deze afspraak werd mijn man doorverwezen voor een echografie. Vandaar naar de kankerkliniek. 3 dagen later vond er een biopsie plaats. Een paar dagen later hoorden wij de diagnose mantelcellymfoom.

In dit stadium werd ons gezegd dat het niets met de vaccinatie te maken heeft, maar toch werd maandenlang van ons verwacht dat wij zouden wachten tot de bijwerkingen verdwenen waren.

Ook, als de kanker niet in verband staat met het vaccineren, hoe komt het dan dat mijn man de 8 golven als verschillende ziekten vanaf september overleefd heeft ? In augustus brachten wij vakantie door in Schotland. Veel gewandeld en gereden. Mijn man was in een zeer goede conditie.

Laat ik het nog eens zeggen, vóór de vaccinatie was mijn man sterk, fit, actief en gezond.

Ons leven als gezin is letterlijk geruïneerd.

Wij kunnen nergens heen, wij kunnen niet werken, mijn man is te zwak, ik moet nu voor hem en de kinderen zorgen. Wij gaan met financiële moeilijkheden naar een punt waar wij de winterrekeningen niet meer zullen kunnen betalen.

MCL is ongeneeslijk. Alleen te behandelen.

Als we geluk hebben, kunnen we tegen maart/april 2023 weer tijdelijk normaal zijn. MCL komt terug. Niemand weet wanneer. De tweede keer slaat het sterker toe…

Wij kunnen niet met de meisjes op vakantie, wij kunnen niet met andere mensen omgaan, want het immuunsysteem van mijn man is aangetast. Ik ben de hele tijd stand-by, want ik moet hem misschien met spoed naar het ziekenhuis brengen, zoals al gebeurd is. De meeste dagen reizen we toch naar het ziekenhuis. Soms zelfs twee keer per dag.

Ik ben nooit meer mezelf geworden na COVID en vaccinatie. Vroeger was ik zeer actief en fit. Nu ben ik nog geen 50% van wat ik vroeger was.

Onze kinderen zullen nooit gevaccineerd worden!

Ik heb gezocht in het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) van de Amerikaanse overheid om te zien hoeveel gevallen van de meest voorkomende vormen van kanker gemeld waren na COVID-19 vaccins, en het leverde een resultaat op van 837 gevallen van kanker, waaronder 88 sterfgevallen, 66 blijvende handicaps, en 104 levensbedreigende gebeurtenissen. (Bron)

En dit is geen volledige lijst, want ik heb geprobeerd ALLE gevallen van kanker op te nemen die in VAERS voorkomen, maar de database kon de query niet aan.

Ik heb de gevallen op leeftijd gerangschikt, en van de 837 gevallen was er bij 375 geen leeftijd genoteerd, hoewel de leeftijd vaak in de beschrijving te vinden is.

Ik heb die 375 gevallen dus op de eerste bladzijde van de resultaten gezet, en vanaf de tweede bladzijde kunt u zien hoe jong sommige van deze kankerpatiënten zijn na de COVID-19 vaccins. (Bron)

Het begint met een 12-jarig meisje en een 15-jarige jongen, gevolgd door vele jonge volwassenen van in de 20.

Met precies dezelfde zoektermen voor kanker heb ik vervolgens ALLE door de FDA goedgekeurde vaccins van de afgelopen 30 jaar doorzocht en ik vond slechts 140 gerapporteerde gevallen van kanker. (Bron)

Dat resultaat is voor 360 maanden (30 jaar), terwijl de 837 gevallen na de experimentele COVID-19 vaccins gerapporteerd zijn in slechts 20 maanden, sinds de uitrol van de COVID-19 injecties die in december van 2020 begon.

Dat is een toename van 10.661,4%!

Een pathologe die in Zweden woont, werd onlangs geïnterviewd over de stijgende percentages kanker die zij bij haar patiënten ziet na de COVID-19 vaccins.

Haar naam is Dr. Ute Krueger, en de video is te vinden op het Doctors For Covid Ethics Rumble Channel.

Dit is een verbazingwekkend interview! Dr. Krueger is zeer geloofwaardig op haar gebied, en toch zijn maar weinig van haar collega’s bereid om dat te volgen waar het bewijs toe leidt, ook al ziet iedereen een enorme toename van kankergevallen, en haar rapporten aan de Zweedse Geneesmiddelenautoriteit zijn niet in behandeling genomen. Zij verklaart:

Ik heb geneeskunde gestudeerd omdat ik mensen wilde helpen.

Maar nu voelt het alsof ik toekijk hoe mensen vermoord worden, en er is weinig wat ik kan doen.

De Exposé heeft zojuist ook een uitstekend overzicht gepubliceerd van een deel van de wetenschappelijke literatuur, waaruit blijkt hoe de spike-eiwitten interfereren met “het DNA-reparatiemechanisme in lymfocyten.”

De COVID-19 mRNA “Vaccins” veroorzaken Kanker; hier is het bewijs…

door Joel Smalley; Professioneel Gegevensanalist
The Exposé

De homologe recombinatie DNA reparatieweg is één van de mechanismen die het lichaam gebruikt om te voorkomen dat uw cellen kanker ontwikkelen als reactie op omgevingsstress.

Een van de belangrijkste onderdelen van deze route is het tumoreiwit P53 (p53), de “bewaker van het genoom”. Het beschermt onze cellen tegen cellulaire schade. Onder cellulaire stress springt p53 in actie en regelt de genexpressie om DNA-reparatie, celdeling en celdood te regelen. Het is het meest gemuteerde gen bij kanker.

In oktober 2021 hebben twee gerespecteerde wetenschappers, Jiang en Mei genaamd, na peer review een paper laten publiceren in MDPI, waaruit blijkt dat het SARS-Cov-2 spike-eiwit het DNA-reparatiemechanisme in lymfocyten heeft weggevaagd.

Effect van het SARS-CoV-2 virus op de homologe herstellingsefficiëntie (HR) in lymfocyten

Het virale spike-eiwit was zo giftig voor dit mechanisme dat het er 90% van uitschakelde. Als het hele spike-eiwit in de kern (in de eierstokken) terechtkwam, en er werd genoeg van geproduceerd en het bleef lang genoeg rondhangen voordat het lichaam het allemaal kwijt kon, dan zou het kanker veroorzaken. In het geval van een natuurlijke infectie is het gelukkig onwaarschijnlijk dat dit gebeurt.

Helaas induceert de experimentele mRNA-gifprik de aanmaak van spike-eiwit (het volledige spike-eiwit komt precies overeen – aminozuur voor aminozuur – met de volledige lengte van het virale spike-eiwit¹) in en rond de celkern² en wordt minstens 60 dagen lang aangemaakt en bijna zeker langer³.

“Factcheckers” zeiden dat het virale spike-eiwit niet in de celkern komt, ondanks de deskundige wetenschappers die aantonen dat het dat absoluut wel doet.

Confocale microscopie studie die het spike-eiwit (groen) in de celkern (blauw) laat woekeren

De volksgezondheidsautoriteiten en de regelgevende instanties zeiden dat het spike-eiwit van het vaccin niet in de celkern komt, ondanks het feit dat de mRNA-fabrikanten hen foto’s daarvan hebben voorgelegd als onderdeel van hun aanvraag voor noodgebruik.

De aanvraag van BioNTech bij het Australische TGA

Oké, het komt dus in de celkern, maar het officiële verhaal zegt dat het niet langer dan een paar uur in het lichaam blijft. Maar, een enorme studie door een van de meest gerespecteerde moleculaire biologiegroepen ter wereld aan de Stanford universiteit⁴ toonde aan dat het mRNA (dat het vaccinspike-antigeen produceert) na 60 dagen nog steeds aanwezig en actief was in het lichaam.

Jiang en Mei waarschuwden, heel logisch en redelijk, dat het mRNA spike-eiwit waarschijnlijk hetzelfde effect zou hebben als het virale spike-eiwit op p53 en dus kanker zou veroorzaken.

Twee maanden nadat deze onthulling door mijn vriend, Jikky de Muis, onder de aandacht was gebracht, werd het artikel van Jiang en Mei ingetrokken wegens valse “uitingen van bezorgdheid” (EOC) over de methoden van de studie, ondanks het feit dat die standaard waren.

Bovendien waren de auteurs van de EOC Eric Freed, het hoofd van het US National Institute of Health (NIH) dat Moderna financierde, de patenthouder van het COVID mRNA toxshot⁵ en Oliver Shildgen, de eigenlijke redacteur van het tijdschrift dat het artikel oorspronkelijk aanvaardde! En geen van beiden verklaarden de belangenconflicten.

Welnu, ondanks de intrekking heeft het spike-eiwit dat in grote hoeveelheden circuleert, in de directe omgeving van de celkern, gedurende langere perioden, nog steeds het potentieel om kanker te induceren in die cellen (eierstok, alvleesklier, borst, prostaat, lymfeklieren). Het kan jaren duren voordat deze kankers zich ontwikkelen, en het is dus mogelijk dat wij pas over 5 of 10 jaar veel van een veiligheidssignaal zien.

Bronnen/Referenties

https://sciencebasedmedicine.org/spike-proteins-covid-19-and-vaccines/
https://www.tga.gov.au/sites/default/files/foi-2183-09.pdf
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35148837/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8786601/
https://www.cbsnews.com/news/moderna-covid-vaccine-patent-dispute-national-institutes-health/

Lees het volledige artikel op The Exposé.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Toen ik daar binnenliep, zei mijn gevoel dat ik me moest omdraaien en maken dat ik wegkwam. Ik luisterde niet

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: