De Russische Ambassade in Spanje heeft zojuist een video uitgebracht waarin de Russische cultuur wordt gepromoot en de politiek incorrecte voordelen die zij biedt. Ondanks pogingen van de Daily Mail om de video in diskrediet te brengen, maakt zij enkele veelzeggende punten duidelijk, schrijft Thetruthseeker.co.uk.

Als iemand die een aantal keren in Rusland is geweest, kan ik bevestigen dat Rusland onder Poetin een gedaanteverwisseling ondergaat. Toen ik er in 2003 voor het eerst was, was het er behoorlijk grimmig, maar toen ik in 2018 terugkeerde, trof ik een land aan dat veranderd was, ten goede.

Overal verrezen nieuwe gebouwen, die de skyline van Moskou veranderden.

Het openbaar vervoer was schoner en veel efficiënter.

De supermarkten van Moskou boden een veel uitgebreidere keuze aan eten en drinken dan toen ik er voor het eerst was, en veel daarvan van verrassend goede kwaliteit.

Op korte afstand van mijn hotel was een filiaal van een keten Russische supermarkten, die vergeleken kan worden met de Britse supermarktketen Waitrose.

Al met al zou ik, als ik een jongeman was, er ernstig over nadenken om naar Rusland te verhuizen.

De video wordt afgesloten met een veelzeggende slotzin.

Na het ophemelen van de mooie vrouw van Rusland, wat ik kan beamen, de vruchtbare grond, de traditionele waarden en de goedkope energie eindigt het commentaar met een onheilspellende hint naar wat het Westen te wachten staat.

“Tijd om naar Rusland te verhuizen”, zegt de vertelstem. “Wacht niet te lang. De winter komt eraan”.

De implicatie is dat met het einde van de herfst, en de verminderde aanvoer van Russisch gas, West-Europa een zeer strenge winter te wachten zou kunnen staan.

[embedded content]


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De crisis in Oekraïne gaat niet over Oekraïne. Het gaat over Duitsland

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: