Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

De boerenprotesten gaan onverminderd door. Maandagmiddag kondigde de burgemeester van Almelo een noodbevel af voor het centrum van Almelo en de directe omgeving. Dit deed hij na afloop van een manifestatie van boeren bij het stadhuis. Op beelden die rondgaan op Twitter is te zien dat mensen slaags raken met de politie.

De manifestatie, waarbij hutspot met rookworst werd uitgedeeld, vond plaats op een strook aan de Haven Noordzijde. Op die kademuur is een omgekeerde Nederlandse vlag geschilderd met de tekst ‘zonder boer geen voer’. De burgemeester wil dat de vlag wordt verwijderd.

Waarom wordt er zo hard opgetreden tegen de boeren? Wat zijn ze met de boeren van plan? Wat zijn ze met ons van plan? Hoe kunnen we de Great Reset tegenhouden? Grada verdiepte zich erin en heeft er een flyer over gemaakt. Die kun je hier vinden.

Einde vrijheid

Het gaat niet om stikstof, maar om de uitrol van de digitale wereld die eraan komt, vertelt ze in een video. “Alleen als we allemaal – hoe meer hoe beter – de noodzaak gaan zien waarom we dit niet moeten willen en dit anders gaan doen, kunnen we deze überdigitale controlewereld stoppen en weer datgene doen wat het beste is voor de wereld waarin we leven en dus ook voor onszelf.”

De overheid werkt al jaren aan deze heilige Agenda 21. In deze agenda moet Nederland voor het jaar 2030 een volledige gedigitaliseerde 5G-slimme samenleving gerealiseerd hebben, waarin alles – van de energie die we gebruiken tot aan het voedsel dat we eten – gekoppeld wordt aan een digitaal, innovatief systeem, waar een selecte groep multinationals de eigenaar van is, legt Grada uit.

“Als alles gedigitaliseerd en gekoppeld is aan dit systeem is het over en uit met vrij handelen, zowel bedrijfsmatig als persoonlijk. Einde vrijheid, einde eigen inbreng en ook einde menselijkheid.”

Paradepaardje

Nederland, het paradepaardje, loopt hierin voorop. Door het in beslag nemen van de grond van de boeren kan er gebouwd worden aan de smart digital driestatenstad, oftewel Tristate City: 40 miljoen inwoners, hoofdstad van Europa, met Rotterdam als belangrijkste doorvoerhaven van hun goederen.

Nog één crisis, en het overgebleven midden- en kleinbedrijf zal voor een prikkie overgenomen worden door de grote investeringsmaatschappijen, die vervolgens in alle sectoren de voorwaarden en regels kunnen en zullen bepalen en alle sectoren zullen koppelen aan de nieuwe digitale wereld, weet Grada. “Einde ondernemersvrijheid.”

Geen boeren, geen eten? “De machtige multinationals hebben ons basisvoedsel allang klaar. Geprint vlees, genetisch voedsel en insectenspread zullen ons basisvoedsel vormen als deze agenda realiteit wordt.”

Massale burgerlijke ongehoorzaamheid

“Stap uit de gedachte van een stikstofcrisis. Er is geen crisis,” benadrukt Grada. “Willen wij een betere, eerlijkere, onafhankelijke wereld en onze vrijheid behouden, dan zullen wij dat zelf moeten realiseren, door de macht van deze politici en bedrijven af te laten nemen. Dat kan door massale burgerlijke ongehoorzaamheid. Niet meer met het overheidsbeleid meedoen. En zeker niet met digitale oplossingen.”

“Wij zullen deze globalistische bedrijven en personen persoonlijk en financieel moeten raken. Zoveel mogelijk boycotten van hun producten, zoals zaden of kunstmest van Monsanto (Bill Gates), ook al wordt dat door wetten en regels niet makkelijk gemaakt. En het exposen van hun bedrijven. Denk aan Vattenfall, Ericsson, Electrolux en vele andere bedrijven die in het bezit zijn van de familie Wallenberg, die al onze energie en meer zal bezitten. Denk aan Picnic, betaald door Bill Gates.”

Eén team, één taak

Stop met bang zijn voor boetes en spreek controleurs persoonlijk aan. Maak ze duidelijk dat ze een ziekmakend systeem in stand houden. Geef ze ook de flyer. Zorg dat mensen bewust worden van de situatie waarin we zitten. Mochten ze toch een boete uitschrijven, vecht deze dan individueel aan. Frustreer het rechtssysteem, betaal niet voor zaken die niet juist zijn, want daarmee hou je hun macht in stand, zegt Grada.

“Als jullie dit allemaal doen, samen met vele anderen, dan gaan we mooie stappen zetten naar een betere, eerlijkere wereld. Alleen samen kunnen wij deze agenda kraken. Eén team, één taak.”

4.8
6
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 13 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Een gedachte over “Wat zijn ze met ons van plan? Alleen samen kunnen wij deze agenda kraken”
 1. Boeren en de burgers moeten erg sterk zijn tegen illegale kabinet!!
  Want illegale Kabinet wilt de gronden in Nederland stelen van de boeren en de burgers voor zijn macht….
  Want de gronden worden de huurhuizen gebouwd voor asielzoekers en ze betalen voor huren aan het illegale Kabinet en onwettige koningshuis!
  Neef van Alex, Bernard is de baas over 600 huurhuizen in Nederland….
  Het is erg overdreven!
  Want de wereld biedt genoeg voor ieders behoefte maar nooit voor ieders hebzucht!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: