By Ralf Lotys (Sicherlich) – Own work, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=7573589

Omdat Rusland “imperialistisch” is, moet het land worden opgedeeld en zijn bevolking worden teruggebracht tot 50 miljoen, aldus de voormalige Poolse vakbondsleider en president Lech Walesa. Hij beschuldigt Moskou van imperialistische ambities. Blijkbaar is, als het over Rusland gaat, elke fantasie over massamoord in orde. In feite roept het op tot de moord op 95 miljoen mensen, schrijft Report24.news.

Lech Walesa, voormalig hoofd van de Poolse vakbond Solidarnosz, president van Polen na de val van de IJzeren Muur en Nobelprijswinnaar voor de Vrede, koestert blijkbaar nog steeds agressie tegen Moskou. Hij roept op tot de vernietiging van de Russische staat en een vermindering van de bevolking van het land. Dergelijke uitspraken doen denken aan het Morgenthau Plan voor Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog, dat de ontmanteling en deïndustrialisatie van het land beoogde.

Zo zei Walesa: “Daar [in de Russische Federatie] wonen 60 volkeren die zij [de Russen] verslonden hebben, net zoals zij vandaag alle Oekraïners verslinden. Wij zijn verplicht deze volkeren te helpen in opstand te komen. Het is noodzakelijk om ofwel het Russische politieke systeem te veranderen, ofwel de Russische bevolking terug te brengen tot minder dan 50 miljoen mensen.”

Volgens hem is het nodig om “de verandering van het politieke systeem in het land af te dwingen, volksopstanden te organiseren.” Hij verklaarde: “Zelfs als Oekraïne deze oorlog wint, zal over vijf jaar weer hetzelfde gebeuren, en over tien jaar zullen we een nieuwe Poetin zien. Als het niet mogelijk is het politieke systeem van het land te veranderen, zal de opsplitsing van Rusland onvermijdelijk zijn om de veiligheid van de wereld te verzekeren.”

De voormalige Poolse president is het ermee eens dat het Westen zijn invloedssfeer probeert uit te breiden. Maar het doet dat met “democratische middelen”, zei hij. Walesa, daarentegen, benadrukte dat Rusland “het met geweld deed”. Waarbij de 78-jarige Pool waarschijnlijk vergeet dat het juist de Verenigde Staten van Amerika zijn die wereldwijd “democratie en vrijheid” brengen met militaire acties en tapijtbombardementen. De mensen in Afghanistan, Irak, Syrië en Libië kunnen daar zeker over meepraten. Om nog maar te zwijgen van het tapijt van militaire bases van de VS over de hele wereld, compleet met honderdduizenden soldaten en ontelbare pro-Amerikaanse “NGO’s” en denktanks die de politiek en de elites van de afzonderlijke landen beïnvloeden. Iets wat critici “VS-imperialisme” noemen.

Onvermijdelijk moet men ook denken aan de plannen van de Grote Reset, want de elites van deze wereld hebben openlijk aangekondigd dat zij de wereldbevolking drastisch willen inkrimpen. Tegen Rusland mag men in het Westen blijkbaar straffeloos dergelijke fantasieën in het openbaar verspreiden – tot februari 2022 zou dit soort opruiing en aanzetten tot massamoord nog ondenkbaar geweest zijn.


Copyright © vertaling 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Russisch parlementslid zegt atoombom op VS te gooien om te bewijzen dat Rusland serieus is over NAVO

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: