Help door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

In de Tweede Kamer is geen meerderheid voor een spoeddebat over een uit de hand gelopen boerenprotest dinsdagavond in Heerenveen. Politieagenten schoten daar gericht op boeren.

BBB-leider Caroline van der Plas, Wybren van Haga en Gideon van Meijeren (FVD) riepen op tot een spoeddebat. De coalitie wil geen debat.

“Belachelijk dat hypocriete partijen vorige week wél wilden debatteren over boerenprotesten en nu er geschoten wordt op boeren is er geen steun voor een debat. Het kabinet escaleert onnodig,” reageert Van Haga. “Waarom geen poging om de geest terug te krijgen in de fles?”

(Video verwijderd? Klik hier…)

Hoax

“Het kartel weigert een debat over het politiegeweld tegen de boeren. Er zou eerst een onderzoek moeten worden afgewacht. Hoe anders was het vorige week, toen alle Kamerleden direct conclusies trokken over de vermeende bedreiging van Derk Boswijk, wat een hoax bleek,” schrijft Forum voor Democratie.

“Precies een week geleden stonden we hier omdat er een tweet verstuurd was door een Kamerlid dat bezoek gehad zou hebben en toen had iedereen zijn oordeel klaar, wist iedereen precies wat er gebeurd was. Er zou sprake zijn van intimidatie en bedreiging. Er moest een spoeddebat komen,” zei Van Meijeren in de Kamer, terwijl achter hem VVD-Kamerlid Bente Becker besmuikt zat te lachen.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Corrupt

“Nu zien we video’s waarin te zien is dat de politie gericht schiet op een ongewapende burger en die agent loopt waarschijnlijk nog steeds rond met zijn pistool. En nu is er geen steun omdat we een onderzoek willen afwachten?” vroeg Van Meijeren.

Wat hier nu gebeurt, dat is… Ik zou toch echt geen ander woord kunnen gebruiken dan ‘corrupt’. Echt te gek voor woorden, aldus Van Meijeren.

“Gericht schieten door de politie op een jonge boer is geen reden voor een spoeddebat, maar een bezoek aan huis door een oud vrouwtje wel?” vraagt mediadirecteur Peter Vlemmix van Ongehoord Nederland zich af.

5
12
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 1 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: