Help anderen door deze info met iedereen op je social media te delen!

GroenLinks-leider Jesse Klaver bestempelde de uitspraken van Kamerlid Gideon van Meijeren tijdens het debat over de maatschappelijke onrust rondom de stikstofplannen als ‘staatsgevaarlijk’ omdat de FVD’er de harde acties van de boeren ‘goedpraat’.

Neuroloog Jan Bonte heeft uitgezocht waar ‘beroepuitvreter’ Klaver vandaan komt. Hij merkt in een Twitterdraad op dat Wynand Duyvendak de grote man achter GroenLinks is. Hij moest vertrekken uit de Tweede Kamer vanwege zijn ‘activistische verleden’. De aanleiding was dat hij trots vertelde dat hij had ingebroken bij het ministerie van Economische Zaken.

Recepten voor explosieven en brandbommen

Duyvendak deinsde ook niet terug voor brandstichting en bedreiging van ambtenaren, aldus Bonte. Wie was de grote man achter Jesse Klavers onemanshow in 2017? Duyvendak. Sterker nog: Klaver haalde hem terug als campagneleider.

Bonte merkt daarnaast op dat GroenLinks voortkomt uit krakersbeweging RaRa, ‘waar ook Duyvendak bij betrokken was’. Volgens onderzoeksjournalist Peter Siebelt was Duyvendak één van de meest prominente leden van het actieblad Bluf! “Het blad riep op tot harde acties, sabotage, het plunderen van winkels en inbraak bij overheidsinstellingen. Ook gaf het instructies voor het gebruik van valse legitimatiebewijzen en grossierde het in recepten voor explosieven en brandbommen.”

Of weet Jesse daar niets meer van?

In 2007 vond de politie op het hoofdkantoor van de aan GroenLinks gelieerde jongerenorganisatie Dwars een bompakket. Klaver was tussen 2006 en 2009 bestuurslid en van 2008 tot 2009 voorzitter van Dwars. “Of weet Jesse daar niets meer van?” vraagt de neuroloog.

“En dit vuige, misselijkmakende deugmannetje denkt nu Forum voor Democratie de maat te moeten nemen. Beste Jesse Klaver: als de boeren of forumleden dezelfde praktijken zouden voorstaan als die jij voorstond, was je nu al bezig met bloempjes uit de grond te duwen. Hypocriete beroepsuitvreter,” besluit Bonte.

5
15
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: