Foto: Vladimir ‘Zev’ Zelenko (Screenshot)

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

Zev Zelenko is donderdag op 48-jarige leeftijd overleden. Hij leed al enige tijd aan kanker. De arts werd vanwege zijn Zelenko Protocol genomineerd voor de Nobelprijs. Deze coronabehandeling heeft naar verluidt ‘miljoenen levens gered’.

In 2020 werd Zelenko van Twitter geweerd, onder meer vanwege zijn uitspraken over de coronavaccins. “Neem ze niet. Ze werken niet. Ze zijn ongelooflijk gevaarlijk en onveilig,” zei de arts.

Je hebt een bom in je lijf

Tegen gevaccineerden zei hij: “Je hebt een bom in je lijf. Het spijt me, maar daar heb je zelf voor gezorgd. Maak niet nog meer bommen. Haal geen injecties meer.”

Hij wees erop dat een virale infectie deze bommen tot ontploffing brengt. “De deskundigen waarschuwen dat dit tot genocide kan leiden.” Zelenko voegde toe dat geprikten de ontploffing kunnen voorkomen door preventief antivirale middelen te nemen en de ziekte meteen te behandelen met hydroxychloroquine of ivermectine als ze toch corona krijgen.

Tandje erbij

Eind vorig jaar waarschuwde hij in een videoboodschap dat er van alles wordt gedaan om kritische artsen de mond te snoeren. Mocht hij binnenkort komen te overlijden, dan is dat niet het gevolg van ziekte of zelfmoord, zei hij.

In een video die Zelenko op Gettr plaatste, suggereert hij dat het establishment op het punt staat een tandje bij te zetten in de strijd tegen artsen die zich openlijk uitspreken tegen het beleid.

Weer een strijder minder

“De overheid is wanhopig,” zei Zelenko. “De tirannen weten dat hun einde nabij is en ze hebben zich ingegraven. Ten eerste ben ik niet suïcidaal. Ten tweede gaat het een stuk beter met me, mijn gezondheid is prima in orde. Dus als ik sterf of verdwijn, heeft dat daar niets mee te maken.”

“Weer een strijder minder. En wat voor één,” reageert gezondheidswetenschapper Yvonne Simons. “R.I.P.”

4.8
14
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: