In New South Wales (NSW), Australië, is het aantal zogenaamde “pandemiebaby’s”, die met spoed naar het ziekenhuis moeten worden gebracht voor behandeling op de intensive care, de afgelopen weken bijna vertienvoudigd, schrijft Ethan Huff.

Uit berichten blijkt dat deze kleintjes een mysterieuze ademhalingsziekte ontwikkelen die medisch ingrijpen vereist. De media noemen de ziekte respiratory syncytial virus, of RSV.

Elk jaar zouden ongeveer 120.000 jonge kinderen aan RSV sterven. En in NSW zijn de cijfers ervan geëxplodeerd van slechts 355 gevallen per week drie weken geleden tot 3.775 gevallen per week op het ogenblik.

De in het Verenigd Koninkrijk gevestigde nieuwsuitgave Daily Mail meldt dat deze baby’s ziek worden en sterven omdat zij “geen immuniteit hebben.” Dit wijst erop dat de ouders van de kinderen, en vooral hun “volledig gevaccineerde” moeders, hun geen behoorlijke immuniteit verschaffen.

Aangezien de “vaccins” tegen het coronavirus het voortplantingsproces vernietigen, is het niet meer dan logisch dat de baby’s die het er op de een of andere manier levend vanaf brengen, meer dan waarschijnlijk immuunloos zijn, zoals we nu zien.

Baby’s met RSV testen ook “positief” op covid

Artsen die met de ziekte vertrouwd zijn, zeggen dat kinderen die ermee geboren worden ernstige ziekten ontwikkelen “doordat zij in aanraking komen met virussen die zij niet eerder zijn tegengekomen,” zoals griep en covid, die naar men zegt tot dezelfde familie behoren als RSV.

Dr. Philip Britton van het Children’s Hospital at Westmead zegt dat uit een analyse van opnames op de intensive care unit (ICU) in heel Australië blijkt dat baby’s met RSV positief testen op zowel influenza als covid, en dat allemaal tegelijk.

“De laatste maand of zo hebben we vier keer zoveel ziekenhuisopnamen gezien voor griep bij kinderen als voor covid,” vertelde hij aan The Daily Telegraph.

Op dit moment moet ongeveer vijf procent van alle kinderen die zich met deze infecties presenteren op de ICU opgenomen worden. Britton zegt dat dit “zeer verontrustend” is en ongewoon.

“Ongeveer de helft van de kinderen had geen reeds bestaande gezondheidsproblemen, en het verhoogde aantal opnames zet het ziekenhuissysteem onder druk,” voegt de Daily Mail eraan toe.

“Sommige van de “pandemische baby’s” presenteren zich met ontstekingen van de borstkas, de hersenen en het hart, veroorzaakt door griep, Covid, en RSV.”

RSV, dat technisch gezien al een tijdje bestaat, heeft niet zo’n sterke stijging gekend sinds, u raadt het al: rond de tijd dat Operatie Warp Speed werd gelanceerd.

“Onder die groep die voorheen gezond was… Het is niet alleen een borstontsteking, sommige van deze kinderen kunnen de griep krijgen die het hart en de hersenen aantast,” waarschuwde Britton verder voor de ernst van de ziekte zoals die nu bij piepkleine baby’s gezien wordt.

Uit rapporten blijkt dat ongeveer 20 procent van de baby’s die in Australië RSV krijgen, ook bronchitis ontwikkelen die dodelijk kan zijn. Britton zegt dat dit “zeer verontrustend” is en ongewoon.

Dr. John-Sebastian Eden, onderzoeker op het gebied van infectieziekten, zegt dat de drievoudige aanval van RSV, griep en covid de spoedeisende hulp van het Westmead Children’s Hospital in Sydney overbelast.

“Er is een wijdverspreide drievoudige uitbraak aan de gang,” vertelt Eden aan de Daily Mail Australia – en bedenk daarbij dat Australië zich momenteel in het holst van de winter bevindt, omdat het op het zuidelijk halfrond ligt.

“Met een laag covid er bovenop, zijn dit drie belangrijke virussen die tot ziekenhuisopname zullen leiden,” voegt hij eraan toe.

Sommigen wijten de plotselinge toename van RSV bij kinderen aan het feit dat Australië zijn grenzen openstelt, met de suggestie dat toeristen en inwoners het van elders meebrengen.

De werkelijkheid is echter dat Australië vorig jaar zijn bevolking massaal heeft gevaccineerd, waardoor het immuunsysteem van ontelbare miljoenen mensen is beschadigd. En nu krijgen die mensen baby’s met een beschadigde immuniteit, en dat allemaal door de injecties.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Richard Fleming: Pfizer vaccin valt menselijk bloed aan en creëert stolsels onder microscoop

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: