In april 2022 maakte ik een video waarin ik voorspelde dat wij nog acht maanden vrijheid hadden. Ik blijf bij die timing. Wij hebben nu nog zes maanden over – en dat brengt ons tot Kerstmis 2022. Ik suggereer niet dat wij tegen Kerstmis plotseling allemaal zullen sterven, schrijft Dr. Coleman.

Wat ik suggereer (en dat is in sommige opzichten enger) is dat de dingen nu zo snel gaan dat, tenzij wij opstaan en ons verdedigen, wij te ver op weg zullen zijn naar een bestaan dat is opgebouwd rond de beginselen van sociaal krediet; te ver om de voortgang naar de Grote Reset tegen te houden.

Overal waar u kijkt zijn er bewijzen die aantonen hoe snel de samenzweerders vorderen.

Kijk om te beginnen naar de wereldeconomie.

Wij stevenen niet alleen af op een recessie, maar op een diepe, lange depressie, die zal wedijveren met alles wat er in de jaren dertig van de vorige eeuw heeft plaatsgevonden.

Barbados, Libanon en Sri Lanka zijn allemaal failliet gegaan. Argentinië natuurlijk ook. Corruptie bij de overheid ( die politici en bureaucraten welgevallig is) is daar voor een groot deel verantwoordelijk voor. Kijk maar naar de corruptie in het Verenigd Koninkrijk, bijvoorbeeld.

Het gaat zo slecht in Sri Lanka (lang onafhankelijk voor voedselvoorziening) dat de boeren het zich niet meer kunnen veroorloven om zaaigoed te kopen. Het land bedelt om voedsel.

In 2020 bedroeg de wereldwijde schuld $220 biljoen dollar. Die is nu opgelopen tot $300 biljoen – dat is drie en een half keer het mondiale BBP.

Overal zullen de regeringen de rente moeten opdrijven om te proberen de inflatie laag te houden. En als zij dat doen, zullen de kosten van het afbetalen van al die schulden miljoenen mensen failliet doen gaan, duizenden bedrijven te gronde richten en naties in gevaar brengen. Geen land op aarde is er immuun voor. Zowel het VK als de VS kunnen in betalingsproblemen komen. Er zal moeten worden bezuinigd op diensten. Pensioenen en andere uitkeringen zullen moeten worden stopgezet.

Er zal worden gesnoeid in de uitgaven voor gezondheidszorg en onderwijs, terwijl er steeds meer geld gaat naar de aankoop van bommen voor de oorlog in Oekraïne. De kosten van de wederopbouw van Oekraïne zullen waarschijnlijk in de buurt van een biljoen dollar komen. Van de belastingbetalers zal verwacht worden dat zij het geld vinden – dat ongetwijfeld grotendeels gestolen zal worden. En, zoals ik vele weken geleden al voorspeld heb, bereiden de westerse regeringen zich voor op oorlog met Rusland. De NAVO bereidt zich voor op oorlog. En het hoofd van de Britse strijdkrachten zegt dat wij klaar moeten zijn voor oorlog. De enigen die er beter van zullen worden, zijn de wapenbedrijven.

Overal waar u kijkt is er economische chaos.

In China hebben ze het erover om vijf jaar lang een absurd zero-covid beleid te handhaven terwijl ze de regels voor het sociaal krediet aanscherpen. De massale tests zullen doorgaan en de reisbeperkingen zullen strenger worden voor degenen wier sociale kredietscores laag zijn.

Het is opzettelijk gecreëerd. Maar het blijft chaos. Pakistan en Argentinië hebben enorme bedragen geleend van het Internationaal Monetair Fonds. Geen van beide zal hun schulden ooit terugbetalen. Het IMF heeft enorme schuldvorderingen en controleert in feite vele landen – op weg naar een rol in de nieuwe wereldregering.

Overal in de wereld gebeuren dezelfde dingen. Is dat toeval? Natuurlijk is het dat niet. Het is allemaal opzettelijk.

Wat niemand vermeldt, is dat wanneer de economieën instorten, het aantal mensen dat sterft altijd sterk stijgt. De mensen kunnen het zich niet veroorloven behoorlijk te eten en ook niet om zich warm te houden. Begrafenisondernemers en bloemisten zijn de enige bedrijven die nog voorspoedige tijden tegemoet kunnen zien.

Gemeenteraden stevenen af op een faillissement. Er zal in de diensten worden gesneden – of er zal in worden gesneden om die enorme pensioenen te beschermen die aan voormalige president-directeuren en ander overbetaald personeel worden betaald. Uw plaatselijke bibliotheek kan sluiten. Zwembaden en recreatiecentra gaan op de schop. Hoe lang zal het vuilnis nog opgehaald worden? Hoe lang zullen de scholen open blijven? Banen zullen moeten worden geschrapt.

De ineenstorting van de aandelenmarkt bedreigt overal de pensioenen. De beurzen zijn nu al ongeveer waar zij in de jaren negentig waren. Als de beurzen nog verder instorten, zal de waarde van de pensioenen ook dalen. Zeer weinig mensen beseffen hoe onzeker hun toekomst is.

Naarmate de kosten van voedsel, brandstof en verwarming stijgen, zullen er meer en meer stakingen komen. Artsen willen een loonsverhoging van 30%. Een staking of een enorme loonsverhoging zal wat er nog over is van de mislukte NHS vernietigen.

Gezondheidszorg is niet langer beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk.

Zelfs voordat er van stakingen sprake was, namen artsen van in de 50 massaal ontslag. Waarom? Omdat zij niet langer opgewassen zijn tegen de voorschriften en de bureaucratie die door de regering en de General Medical Council worden ingevoerd. Het gehate revalidatiestelsel van de GMC is volslagen waanzin. Artsen besteden zoveel tijd aan het invullen van formulieren dat zij weinig of geen tijd meer over hebben voor patiënten. Zij vinden geen vreugde in hun werk.

Ook tandartsen gaan vervroegd met pensioen vanwege de bureaucratie. Tandartsen werken de hele dag aan het trekken en vullen van tanden en moeten dan routinematig nog twee of drie uur werken aan het invullen van formulieren om de bureaucraten tevreden te stellen.

Intussen is het Verenigd Koninkrijk stuurloos, eigenlijk zonder regering, en alles brokkelt af.

Zou iemand ontkennen dat onze vervoerssystemen een puinhoop zijn?

Onder liberale millennials wordt voortdurend gesproken over een vierdaagse werkweek en het belang van een evenwicht tussen werk en privé-leven. Maar iemand moet bereid zijn te werken, wil men het land laten functioneren. En de meeste jongeren onder de 40 hebben er geen idee van hoe dicht wij bij de rand van een klif staan. Er zijn bijna 1,5 miljoen vacatures in het VK. En meer dan vijf miljoen mensen zitten thuis met uitkeringen die het land zich niet kan veroorloven.

Overal worstelen landbouwbedrijven met nieuwe voorschriften. Jonge mensen willen niet op boerderijen werken omdat het werk te zwaar is. In het VK is de gemiddelde leeftijd van de boeren 59 jaar. De gemiddelde boer op het platteland heeft vorig jaar 15.000 pond verdiend. Zij zouden beter af zijn geweest met een uitkering. Een verbazingwekkend aantal van vier miljoen Europese landbouwbedrijven is de afgelopen jaren gesloten – aangemoedigd door EU-verordeningen die bedoeld waren om de landbouw te vernietigen en plaats te maken voor laboratoriumvoedsel.

Het is niet verwonderlijk dat er heel snel voedseltekorten op komst zijn. Binnen de EU is er al sprake van voedselrantsoenering. Rantsoenering van voedsel en brandstof is onvermijdelijk. En ze zullen worden geregeld met een app. De elektriciteitsvoorziening zal gecontroleerd worden met de slimme meters die zoveel idioten in hun huizen hebben.

Contant geld wordt gedemoniseerd en veel winkels weigeren nu contant geld aan te nemen. Burgers worden gedwongen alles via een app te doen. Scholen voeren sociale kredietpuntenregelingen in om de leerlingen te controleren. Wij zijn nog maar een aantal maanden verwijderd van een maatschappij die net zo onderdrukkend zal zijn als die van China.

En de leugens van de media en de onderdrukking van de waarheid gaan door.

Ik ben nu al twee en een half jaar uit alle mainstream media verbannen. Zoals ik onlangs heb uitgelegd, werd mij zelfs het zwijgen opgelegd toen ik op de internetradio probeerde te verschijnen. Ik heb een website. Maar hoelang duurt het nog voordat die wordt weggehaald?

Ik kan er niets van zien, want ik heb een toegangsverbod tot alle social media, maar ik hoor dat de social media nu vol zitten met nepnieuws (gecontroleerd door regeringen en geheime diensten), haatzaaien (daar neergezet door regeringen en geheime diensten), extremisme (daar neergezet door regeringen en geheime diensten), trollen (georganiseerd door regeringen en geheime diensten) en pesten (gerund door regeringen en geheime diensten. De grote zoekmachines en internetsites zijn net zo goed van de samenzweerders als de mainstream media.

Te veel mensen accepteren het allemaal zonder morren.

Het collectieve zwijgen zal onze ondergang worden.

Zij plukken ons één voor één af.

Ik schat dat wij nog zes maanden vrijheid hebben, tenzij wij deze oorlog met meer vastberadenheid voeren.

En als u denkt dat ik overdrijf, kijk dan eens terug naar de afgelopen twee jaar. Ik heb alles voorspeld wat er gebeurd is. Mijn oude video’s zijn (voorlopig) nog beschikbaar op deze website.

Kijk naar een paar van de oude video’s en u zult snel zien waarom ik de meest verbannen arts ter wereld ben.

De waarheid is het enige waar de samenzweerders bang voor zijn. Voor hen is de waarheid even dodelijk als zonneschijn en knoflook voor vampiers zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Coleman: De “Dodenfase” (Twaalf feiten)

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: