Help ons door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!

Ik krijg veel signalen van Kamerleden dat zij zich onveilig voelen. Dit heeft ook forse impact op hun familie, schreef Kamervoorzitter Vera Bergkamp woensdag op Twitter. Ze voegde toe dat een Kamerlid heeft besloten om vanuit veiligheidsoverwegingen niet naar de Kamer te komen.

CDA-Kamerlid Derk Boswijk blijft de komende dagen thuis bij zijn gezin, nadat dinsdagavond boze boeren bij zijn huis stonden om te protesteren.

“Bedreiging en intimidatie zijn onacceptabel en druisen rechtstreeks in tegen onze rechtsstaat en democratie,” aldus Bergkamp. Ze wordt bedolven onder boze reacties. In een dag zijn er meer dan 3000 reacties op de tweet gekomen.

Levenslang

Een kleine greep. “Dat zou tijd worden ook. Wij voelen ons al héél erg [lang] onveilig onder jullie dictatoriale bewind. En dan krijgen jullie nog niet eens te maken met die doorgesnoven types met een bivakmuts en een oortje,” zegt neuroloog Jan Bonte. Zijn reactie kreeg nog meer likes dan de oorspronkelijke tweet.

Bioloog Richard Steenvoorden schrijft: “Staan ze ook wat dichter bij de samenleving. Ik voel mij al jaren onveilig door de keuzes van de regering.”

“76 Leden onveilig, maar duizenden boeren voelen zich ernstig bedreigd. Uw bedreigde gevoel zal over enkele dagen wegebben. Dat bij de boeren is voor minstens 50 procent levenslang!” reageert gepensioneerd statisticus Herman Steigstra.

Daar hoor ik je niet over

Viruswaarheid-voorman Willem Engel vraagt Bergkamp: “Ik krijg veel signalen dat Nederlanders zich onveilig voelen door het volksverraad onder andere in de Tweede Kamer. Wil je je collega’s aanspreken op hun grensoverschrijdend gedrag?”

“En de boer die zichzelf eergisteren van het leven heeft beroofd en al die boeren die jullie de nek omdraaien, daar hoor ik je niet over. Empathieloze en egoïstische mensen, dat zijn jullie. Ik, ik, ik en de rest kan…” fulmineert uitvaartverzorger Anja de Roos.

5
16
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: