Volgens de adjudant van Mark Meadows eiste Donald Trump dat de Geheime Dienst hem op 6 januari 2021 naar het Capitool zou brengen. In een getuigenis voor de commissie Liz Cheney zei Cassidy Hutchinson dat Trump in de auto zat en tegen de GD zei: “Ik ben verdomme de president! Breng me naar het Capitool, nu!”

De GD’ers zeiden hem dat hij niet naar het Capitool kon gaan, en hij probeerde het stuur te grijpen. Toen ze hem tegenhielden, probeerde hij de chauffeur te wurgen, schrijft Andrew Anglin.

Dit is ontzagwekkend. Zeker, zij zou kunnen liegen – maar waarom zou zij liegen om hem te laten lijken op alles wat zijn volgelingen willen geloven dat hij is?

Donald Trump zei dat hij de mensen op het Capitool zou ontmoeten. Dat zei hij, en toen was hij er niet. Iedereen dacht dat hij ons in de steek liet, maar het blijkt dat hij ontvoerd is door de Geheime Dienst. Op wiens gezag? Liz Cheney? Wie heeft het recht de president te zeggen dat hij zijn eigen opstand niet mag bijwonen?

Stel je voor dat hij daar was geweest om de mensen te leiden?

Hutchinson beweerde ook dat Trump gezegd heeft dat Mike Pence het verdiende opgehangen te worden en dat de patriotten bij het Capitool niets verkeerd deden.

Verder zei zij dat Trump over de demonstranten zei: “Het kan me verdomme niet schelen dat ze wapens hebben, ze zijn hier niet om mij pijn te doen!”

U kunt dat lezen als “Ik maak me er geen zorgen over” of als “Ik ben niet degene die ze pijn willen doen.”

Hoe dan ook. Op basis van.

Trump heeft een verklaring uitgegeven waarin hij zegt dat dit allemaal niet waar is, maar wat zou hij anders moeten zeggen? Het hele doel van deze Liz Cheney hoax neprechtbank is om te proberen het zo te maken dat Trump zich in 2024 niet opnieuw kandidaat kan stellen.

Het kan me niet schelen wat iemand zegt.

Ik wil geloven dat dit is wat er gebeurd is en ik zal geloven dat dit is wat er gebeurd is.

Het is helemaal niet moeilijk te geloven dat de Geheime Dienst weigerde de bevelen van Trump op te volgen. De hele regering weigerde voortdurend zijn bevelen op te volgen. Alles op 1/6 had anders kunnen gebeuren als Trump erbij was geweest, en daarom hebben ze hem tegengehouden.

Bedenk: er is een kans dat de regering in 2024 in zo’n totale wanorde zal verkeren na een oorlog met Rusland verloren en de economie van de VS in elkaar gestort te hebben, dat het voor Trump mogelijk zal zijn om te winnen.

Ik zeg niet dat dat waarschijnlijk is. Maar het is mogelijk.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

TRUMP DOSSIER

Trump zegt dat wij met Rusland moeten “opschieten”. Hij heeft gelijk

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: