Help anderen door dit met iedereen op je social netwerk te delen!

Drie bergingsbedrijven uit het noorden van het land weigeren trekkers weg te slepen in opdracht van de politie. Dat meldt RTV Drenthe. De bergingsbedrijven vinden dat defensie en politie de tractoren zelf maar moeten weghalen.

“Ik vind het niet goed dat ze hier burgerbedrijven voor inschakelen,” aldus één van de bergingsbedrijven tegenover RTV Drenthe. “Wij hebben er niets mee te maken.”

Milieuterreur van Tjeerd de Groot (D66)

“Wij slepen geen boeren af. Dat is een bewuste keuze,” zegt een tweede bedrijf. Het derde bedrijf laat desgevraagd weten: “Ik sta er niet achter hoe de overheid met het stikstofprobleem omgaat. Ik sta achter de boeren. De politie mag wel langzaam rijden voor een betere cao en boeren mogen niet op de snelweg rijden.”

“Kijk. Steeds meer mensen krijgen genoeg van de milieuterreur van Tjeerd de Groot (D66) en zijn corrupte vriendjes,” reageert neuroloog Jan Bonte.

Heel Nederland plat

De boeren hebben in hun eigen communicatiekanalen opgeroepen om maandag met een grootschalige actie ‘heel Nederland plat te leggen’. De oproep, die massaal wordt gedeeld en onderschreven, voorziet onder meer acties bij luchthavens, distributiecentra voor levensmiddelen en de Rotterdamse haven.

“Onze regering is nog niet onder de indruk van de acties van de agrarische sector en plattelanders. Tijd voor grote acties vanaf maandag 4 juli 2022. Nederland dicht, maar hou het netjes,” valt te lezen op Telegram.

5
12
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: