Foto: Pixabay.com

Help anderen door dit met kennissen op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze prachtige dag. We zijn verheugd weer bij je te zijn, want we willen met je praten over het ware wezen van jou.

wie ben je? We hebben hier in vorige boodschappen al over gesproken, maar we willen nog eens herhalen hoe belangrijk het is dat je beseft wie je werkelijk bent.

Je ware wezen

Je ware wezen, dat wat je werkelijk bent, is energie, Bron-energie, en als je begint te begrijpen wat dit werkelijk inhoudt, zul je steeds meer je macht beginnen terug te nemen.

Want als krachtig spiritueel wezen, levend in deze menselijke, fysieke vorm, is het gewoon dwaas om je macht te blijven weggeven aan andere mensen. Of aan regeringen.

Om jezelf in twijfel te trekken en jezelf als minder dan een ander te beschouwen. Het is gewoon dwaas.

We hebben geen oordeel over alles wat je doet, en er is zeker geen oordeel over het feit dat je je macht weggeeft, maar gezien het feit dat je ware wezen Source is, Schepper van je hele wereld, ook van de mensen aan wie je je macht geeft, is het niet logisch dat je jezelf zo weinig krediet geeft.

Wees de verandering die je zoekt

Het wordt tijd dat je begint in te zien, dat je krachtig bent, dat je de macht hebt om alles te veranderen wat je wilt veranderen.

En dat betekent niet dat je moet gaan proberen anderen te veranderen, want dat zou zinloos zijn.

Je kunt niet veranderen hoe andere mensen denken of zich gedragen, door te proberen hun macht af te nemen.

Nee, de verandering die je zoekt en die je zou willen creëren, is de verandering binnenin jou. In jezelf.

Jij bent machtig

Je macht terugnemen, betekent ook dat je de verantwoordelijkheid begint te nemen voor alles wat je tot nu toe gecreëerd hebt.

Je moet verantwoordelijkheid gaan nemen voor alle keuzes die je in het verleden gemaakt hebt, want die leidden tot wat je in je huidige wereld gereflecteerd krijgt.

jij bent machtigDoor te veranderen hoe je je voelt en de gedachten die je denkt te veranderen, we hebben het al vaak gezegd, krijg je je nieuwe gedachten en gevoelens teruggekaatst van je buitenwereld.

Zo krachtig ben je, dat is wat je ware wezen is: je bent de schepper in je eigen schepping!

Je ware wezen is energie, Bron-energie, scheppingskracht, en je gebruikt die kracht de hele tijd door dingen te creëren die je niet wilt, door je te richten op de gevoelens en gedachten die je over de wereld hebt.

Neem het terug, nu!

Maar met je slecht te voelen over de wereld die je ziet, geef je je macht weg. Denken dat je geen controle hebt, denken dat je ongewapend bent, slechts een klein, alleenstaand mens, niet in staat iets te doen aan wat je om je heen ziet.

Dat is je macht weggeven!

Als je je macht terugneemt, neem je de verantwoordelijkheid over je eigen leven terug, en begin je van binnenuit een nieuwe wereld te scheppen.

En je denkt misschien dat het moeilijk is om dat te doen, maar in feite is het heel gemakkelijk. Richt je aandacht naar binnen, word je bewust van de gedachten die je denkt, word je bewust van hoe je je voelt.

En telkens als je een gevoel voelt dat je als ‘negatief’ beschouwt, een verdrietig gevoel, boosheid, frustratie, dat soort dingen, zeg je hardop tegen jezelf: ‘Stop, ik neem mijn macht terug, ik neem verantwoordelijkheid en ik creëer een nieuw verhaal’.

Want dat is alles wat het is, je hebt vele, vele, vele verhalen gecreëerd, en al die verhalen zijn wat je van buitenaf naar je teruggekaatst ziet.

Bronenergie is je ware wezen

Herinner je wie je bent

Ga terug naar je ware natuur, begin te beseffen, te herinneren, wie je werkelijk bent, dat je Bron bent, je hebt Bron-energie bij de hand om wat je maar wilt te veranderen, vanuit jezelf te veranderen.

Wil je een wereld met meer harmonie en liefde? Concentreer je dan binnenin jezelf, en begin te werken aan meer liefde voor jezelf, en creëer harmonie binnenin jezelf.

Als je conflicten buiten je ziet, is dat een weerspiegeling van conflicten en weerstand binnen in je.

Je creëert je buitenwereld met je binnenwereld, en als je je begint te richten op je ware wezen, op dat wat je werkelijk bent, begin je in te zien hoe dwaas het is om wat dan ook aan andere mensen weg te geven.

Je bent een vrij, soeverein wezen, en je hebt de keus om een vrij leven te leiden, want dat is wie je bent: vrij, krachtig, schepper van alles wat je maar wilt creëren. En dat bedoelen we letterlijk: alles!

We houden van je lief mens, en we genieten heel erg van onze tijd met jou. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

5
3
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: