Foto: Unsplash

Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

PvdA-fractievoorzitter Attje Kuiken zei dinsdag bij WNL Vandaag dat het kabinet opnieuw niet voorbereid is en dat actie nu nodig is om de zorg te ontlasten, kwetsbaren te beschermen en zwaardere maatregelen in het najaar te voorkomen.

“Wat we allemaal willen, is A: er niet mee bezig zijn, dat is logisch. En B: we willen geen lockdown meer. En toch moeten we rekening houden met het scenario dat met name dit najaar corona weer flink op zal leven. Qua patiënten zitten we al wel weer op 700 en we hebben nog steeds uitgestelde zorg. Als dat straks oploopt richting het najaar, dan wordt het misschien spannender.”

Ze kreeg veel kritiek. “Neen, geen maatregelen, nooit meer lockdown, het is klaar,” reageerde BVNL-bestuurder Hans van Tellingen. “Ze helpen ook (vrijwel) niet en veroorzaken veel ellende, inclusief extra sterfte.”

Evaluatie? Gevolgen?

Huisarts Els van Veen voegde toe: “De enige zinvolle actie was opschalen van de ic geweest. Is niet gebeurd. En wat deed Attje van de PvdA? Artsen dreigen dat hun BIG-registratie zou worden afgenomen. Nu kun je beter je mond houden, ruim twee jaar na dato; met je maatregelen.”

Overigens zat het RIVM-model dat ons Nederlanders als enige land met kerst in lockdown bracht er maar liefst 2700 procent naast. “Evaluatie? Gevolgen?” vraagt Maarten van den Berg. Die evaluatie gaat er hoogstwaarschijnlijk nooit komen, aangezien de motie-Agema over een onderzoek naar de effectiviteit van de ingezette maatregelen is verworpen.

Broddelwerk

Van Tellingen: “Dit dus. Vier geen beleid dat is gestoeld op volstrekt valse assumpties. En ja, eenieder die toen had opgelet, wist dat het valse assumpties waren. Ver weg van de realiteit.”

“Hans, de cijfers lopen weer op!” twittert FVD-leider Thierry Baudet. “Als ze weer moord en brand schreeuwen en met ‘prognoses’ komen, kijk dan even naar die van afgelopen winter en wat er werkelijk gebeurde. De modelleurs van het RIVM leveren broddelwerk. Niet meer naar luisteren!”

5
20
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: