De grootste mislukking van het volksgezondheidsinstituut is aangebroken. Publieke revolte is nu dringend nodig. Van al de vele krankzinnige aspecten van de pandemie is niets te vergelijken met wat er nu aan de hand is. Het zijn de federale regering en het volksgezondheidsestablishment die COVID-vaccins voor zuigelingen, jonge kinderen, en adolescenten pushen. Ouders die hiervoor zwichten zijn ofwel totaal onwetend, ofwel gewoon het slachtoffer van pro-vaccin propaganda. Twee belangrijke vragen zijn van het grootste belang. Lopen zuigelingen en kinderen werkelijk zulke hoge COVID-risico’s dat zij gevaccineerd moeten worden? Zijn de ouders goed geïnformeerd over de vele bekende en onbekende negatieve bijwerkingen van COVID-vaccins? schrijft Dr. Joel S. Hirschhorn.

Alle vaccins die in de VS gebruikt worden, hebben van de FDA toestemming voor noodgebruik gekregen. De vraag die meer aandacht verdient is of er een legitieme noodtoestand voor niet-volwassenen is van COVID? Als men de gegevens van het CDC serieus onderzoekt, dan is het antwoord duidelijk een volmondig “neen”. Het deel van de bevolking met het geringste risico voor ernstige COVID-ziekte zijn de niet-volwassenen. Zij hoeven niet gevaccineerd te worden als men de ware wetenschap volgt.

In een recent artikel werden deze feiten vermeld. Gedurende de hele pandemie hebben kinderen ongeveer 19 procent van alle covid-infecties vertegenwoordigd, en zij maken ongeveer 22 procent van de bevolking van de V.S. uit. Er zijn tot nu toe 442 covid-sterfgevallen  bij kinderen van 0-4 jaar. Begin juni werden 2,7 kinderen op elke 100.000 onder de 5 jaar in het ziekenhuis opgenomen met covid, een aanzienlijke daling ten opzichte van januari, toen de wekelijkse prevalentie 15,3 op elke 100.000 bedroeg. Dit percentage is veel lager dan de geschatte 1-2 procent kans op ziekenhuisopnamen die volwassenen lopen. Voor kinderen van 5 tot 18 jaar waren er op 2 juni 815 sterfgevallen. Bovendien hebben veel kinderen die COVID krijgen ernstige onderliggende medische aandoeningen.

Waarom worden vaccins dan gepusht voor niet-volwassenen? Er is maar één logische reden. Om nog meer geld te verdienen voor de vaccinfabrikanten. En in de tweede plaats voor de regering om de controle over de bevolking te behouden.

Zoals uit de vier prikken die Fauci heeft gekregen is gebleken, voorkomen vaccins eigenlijk niet dat men COVID krijgt. De meeste overdracht van COVID gebeurt door de gevaccineerden en de boosters. En een hoge fractie van de meer dan een miljoen Amerikaanse COVID-doden waren bij de gevaccineerden.

Nog een ander triest aspect van deze waanzin is hoe bijna alle artsen bezweken zijn voor het pro-vaccin dogma en de propaganda. Iedere ouder met een arts die de vaccinatie van zijn kinderen omhelst, zou zijn bekwaamheid en onafhankelijkheid in twijfel moeten trekken.

Enkele zeer interessante gegevens kwamen uit een Kaiser Family Foundation Covid-19 Vaccine Monitor peiling die in mei werd vrijgegeven. Er was zowaar goed nieuws over de verstandigheid van de ouders. Hier zijn de belangrijkste resultaten. Slechts 18% van de ouders met kinderen jonger dan 5 jaar zei dat zij stonden te popelen om de jongen onmiddellijk te laten inenten. Meer dan een derde van de ouders – 38 procent – zei dat zij van plan waren eerst te zien hoe het vaccin bij andere kinderen werkt, en een bijzonder aanzienlijke 27 procent meldde dat zij hun kinderen “absoluut niet” zouden laten vaccineren. Elf procent zei dat zij het wel zouden doen als het nodig was. Dat doet de kwestie rijzen dat veel scholen en andere plaatsen wel degelijk vaccinatie van hun leerlingen of aanwezigen kunnen eisen.

Een van de pertinente kwesties die de ouders moeten erkennen, is de prevalentie van natuurlijke immuniteit, die in alle opzichten beter en veiliger is dan immuniteit voor vaccins. In dit verband hebben ongeveer 13,5 miljoen kinderen volgens de American Academy of Pediatrics positief op het virus getest, waardoor zij er in zekere mate tegen beschermd zijn.

Volgens de gegevens van de federale gezondheidsdienst, die de bloedtesten analyseerde, is het aantal zelfs nog hoger – eind februari bleek dat 3 op de 4 kinderen in het hele land geïnfecteerd waren met het coronavirus. Dat geeft hen natuurlijke immuniteit en een heel goede reden om zich niet te laten vaccineren. Zijn genoeg ouders zich hiervan bewust?

Merk ook op dat de pro-vaccin menigte ook op booster prikken voor kinderen aandringt. Er komt geen einde aan de geldbeluste waanzin die de natie in zijn greep houdt.

Een studie over acties in Israël, uitgevoerd door het Social Policy Institute van de Washington University in St. Louis, is vermeldenswaard. Daaruit bleek dat van de ondervraagde ouders slechts 37 procent van plan was hun kind (van 5-11 jaar) te laten vaccineren tegen COVID-19 wanneer de optie beschikbaar kwam, terwijl 23 procent van de ouders onbeslist was en 40 procent niet van plan was hun kinderen te laten vaccineren.

De leeftijd van het kind blijkt echter een verschil te maken in de beslissingen van ouders over vaccinatie. Naarmate de leeftijd van de kinderen toeneemt, zijn ouders eerder van plan hen te vaccineren. Zo stijgt het voornemen om kinderen te vaccineren van 30 procent voor kinderen van 5 jaar tot 46 procent voor 11-jarige kinderen. Het geslacht van het kind doet er daarentegen niet toe.

De bevindingen wijzen er ook op dat ouders die tegen vaccinatie van kinderen tegen COVID-19 zijn, niet principieel tegen vaccinatie zijn. Zelfs onder de ouders die zelf tegen COVID-19 gevaccineerd zijn, is de meerderheid nog steeds niet beslist of niet van plan hun kinderen tegen COVID-19 te vaccineren, aangezien slechts 42 procent van de ouders beweert dat zij van plan zijn hun kinderen te vaccineren. Bovendien is de eerdere vaccinatie van een kind ook geen indicator voor de intentie om het tegen COVID-19 te vaccineren; slechts 40 procent van de ouders die hun kinderen op tijd al hun zuigelingen- en peutervaccinaties hebben gegeven, is van plan hun ook het COVID-19-vaccin te geven.

Conclusie: als de pro-vaccin elites zegevieren bij het vaccineren van de zuigelingen en kinderen van de natie, dan is dat een schande voor de natie en haar medische en volksgezondheidsinstellingen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr. Pierre Kory

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Een gedachte over “Nu meer en meer jongeren door het “vaccin” worden vermoord, is een massale volksopstand nu dringend nodig!”
 1. LS, anarkein 144

  zomaar wat keiharde wereldbank informatie tesamen met een snippet van reacties op BlckBx.

  Wie is de mol, wie begaat vaccinatiemoord met voorbedachte rade, wie gebruikt de hersens?

  ===========================================================
  Felix <———————————————-
  17 uur geleden

  Eindelijk weer eens “goed” nieuws voor blckbx & consorten na 1,5 jaar van cijfers die het tegendeel laten zien is er deze week in België 1 pagina van de 69 die informatie bevat dat vaccinatie ongunstig is. En dan brandt je van Ranst af en zie je het gelijk aan je zijde.
  Op deze wijze heeft blckbx vaker nieuws gebracht en als de statistieken de volgende periode weer minder gunstig voor de anti vaxers uitpakt dan hoor je ze er niet meer over.
  Integer?
  Onderzoekend?
  Oprecht?
  Echt niet.

  Requin<—————————————————

  Een hartelijk welkom voor de trol Felix. Kom je eens inlezen in het japanse Pfizer rapport, de geschriften van Didier Raoult, Luc Montagnier etc.
  WITS World Integrated Trade Solution
  COVID-19 Test Kits (300215) imports by country 2017
  Netherlands …………… 2,770,122.90 1,214,050 kg
  Nog in de archieven terug te vinden! Voorbedachte rade!
  Verspreiden naar kamerleden!
  ing. J. Onno Dekker

  VERSPREIDEN MIJN NEPNIEUWS (sic!) Diverse bronnen waaronder Commonsense Iedere Ontdekker

  Dank!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: