Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

Mensen die gevaccineerd zijn tegen het coronavirus liepen na de prik geen verhoogd risico om te overlijden, concludeerde het CBS na onderzoek naar oversterfte. ‘Vaccinatie verlaagt kans op Covid-19-sterfte en verhoogt kans op sterfte door andere oorzaken niet’, kopte het RIVM. Een onafhankelijke expertgroep van onder anderen hoogleraren heeft kritiek op het onderzoek.

Zo zei professor Eline van den Broek-Altenburg in het radioprogramma Op z’n Kop! dat de rol van vaccinaties in de oversterfte niet onderzocht is. “Er is vanuit de klankbordgroep unaniem gesteld in de laatste vergadering dat die conclusie niet getrokken zou kunnen worden op basis van wat onderzocht is,” zei ze.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Heel erg verbaasd

“Dat was toch de opdracht?” vroeg presentator Rick van Velthuysen. “Ja,” antwoordde Van den Broek-Altenburg, die toevoegde dat ze heel erg verbaasd was.

De groep heeft geconcludeerd dat de data om dergelijke conclusies te kunnen trekken niet aanwezig waren voor het onderzoek. “Dus ik was erg verbaasd dat deze conclusie werd getrokken.”

Heel veel zaken zijn totaal niet onderzocht

“Eén ding is zeker: een significant percentage van de oversterfte is niet door corona veroorzaakt,” benadrukte de professor. “Mijn vraag blijft dus staan: waar zijn die mensen dan wel aan overleden?” Volgens het CBS gaat het om zo’n 3000 mensen, maar de expertgroep denkt dat het er meer zijn.

Columnist Marianne Zwagerman, die de podcast samen met Van Velthuysen presenteert, reageert: “Ontluisterend! Pieter Omtzigt vroeg om een onderzoek naar de oversterftecijfers van het CBS en RIVM. Maar het RIVM communiceert een conclusie die helemaal niet getrokken is! Heel veel zaken zijn totaal niet onderzocht!”

5
7
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: