Help anderen door dit met je vrienden op je socials te delen!

Voormalig Kamerlid Gert-Jan Oplaat heeft deze maand na 34 jaar zijn lidmaatschap van de VVD opgezegd. De koers van de partij bezorgt hem al langer onvrede. De stikstofplannen waren voor hem de druppel die de emmer deed overlopen.

Er speelt meer: Oplaat vindt dat de koers van de VVD is veranderd. De partij staat volgens hem niet meer voor de burgers en ondernemers.

Communistische trekjes

Tegenover RTV Oost zei hij dat de VVD ‘communistische trekjes’ begint te vertonen. “Het is verworden tot een bestuurderskliekje rondom Rutte, dat dictaten uitdeelt,” aldus het voormalige Kamerlid.

“Rutte is omringd door jaknikkers, die de leden negeren,” vervolgde hij. Steeds meer leden komen in opstand, weet Oplaat. “Er is een revolte aan het ontstaan. Ik hoor veel geluiden om me heen van mensen die óók hun lidmaatschap opzeggen.”

Zonnekoningsgedrag

De VVD is compleet losgeslagen van hun achterban. Rutte heeft zich omringd met politieke vriendjes en medewerkers, waardoor hij een soort Zonnekoningsgedrag vertoont, zei hij bij BNR.

In Op1 zei Oplaat over de ‘stikstofcrisis’: “Dit is de grootste kul en onzin die we de afgelopen jaren hebben gehoord. We hebben absoluut geen stikstofprobleem, het is een gecreëerd probleem.”

Volstrekt idiote maatregel

Eerder sprak hij zich uit tegen het verlagen van de maximumsnelheid op de snelweg van 130 naar 100 kilometer per uur. Hij noemde het een ‘volstrekt idiote’ maatregel. “Gisteren was ik nog in Duitsland waar het heel normaal is dat je 200 kilometer per uur rijdt. Daar is geen enkele discussie over stikstof. We zijn in Nederland knettergek om de automobilisten en de boeren zo te pesten.”

4.9
40
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: