Help door dit met anderen op je socials te delen!

Meer dan een jaar geleden overleed John McAfee in een Spaanse gevangenis. Hij zou zelfmoord hebben gepleegd. De autoriteiten weigeren nog altijd zijn lichaam vrij te geven. Zelfs familieleden mogen het lichaam niet zien.

Het internet gonst van de complottheorieën over zijn dood. In februari oordeelde een Spaanse rechtbank dat McAfee een einde aan zijn leven had gemaakt. Zijn weduwe Janice ging in beroep tegen het vonnis en claimt dat haar man is vermoord. Het is nog niet bekend wanneer de rechtbank zich gaat buigen over het hoger beroep.

Deep State

McAfee zei zelf dat hij ‘tevreden’ was in de gevangenis en dat hij niet van plan was om zelfmoord te plegen ‘zoals Epstein’. Hij maakte in 2020 een video waarin hij de Deep State op de korrel nam. Een week later werd er een arrestatiebevel tegen hem uitgevaardigd en een jaar later was hij dood.

In 2019 twitterde de techmagnaat dat hij berichten kreeg van Amerikaanse overheidsfunctionarissen waaruit viel op te maken dat ze van plan waren hem te vermoorden en het op zelfmoord te laten lijken.

Doofpot

Zijn weduwe schreef eerder op Twitter dat de gebeurtenissen rond zijn dood in de doofpot worden gestopt en dat de Spaanse autoriteiten die zijn dood onderzochten geen haast leken te hebben. “We hebben de overlijdensakte, het autopsierapport en het rapport van de gevangenis nog niet ontvangen. Ik begrijp dat het tijd kost, maar het gebrek aan samenwerking bevestigt onze vermoedens dat ze iets te verbergen hebben,” schreef ze.

Overigens is Ghislaine Maxwell, de handlanger van Epstein, onder zelfmoordtoezicht geplaatst en naar een isoleercel overgebracht. Aanklagers hebben 30 tot 55 jaar celstraf geëist tegen haar.

[Zero Hedge via The Free Thought Project]

5
5
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: