Help anderen door deze informatie met anderen op je socials te delen!

Het cynisme van het Kremlin kent geen grenzen. ‘Onze laatste hoop is honger’ is een citaat uit de gangen van het Kremlin. Met andere woorden: zijn we voorbereid op het scenario dat Poetin het Oekraïense graan niet alleen niet doorlaat, maar misschien zelfs vernietigt, waardoor er een grote hongersnood dreigt? Dat zei D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma woensdag in de Kamer.

Hij beweerde ‘een woordvoerder van het Kremlin’ te citeren. FVD-voorman Thierry Baudet confronteerde het Kamerlid met zijn uitspraken en kwam tot de slotsom: “Volgens mij geeft Sjoerdsma hier gewoon toe dat hij geen enkele bron heeft en dat hij maar wat aan het wauwelen was.”

“Hier in de Tweede Kamer over de grootste kernmacht ter wereld, over een gigantisch land en over een heel complexe situatie in Oekraïne zomaar zeggen dat ze daar zeggen ‘onze laatste hoop is honger’ geeft geen pas en slaat nergens op. De heer Sjoerdsma wordt hier opnieuw ontmaskerd als een oorlogshitser die zonder nadenken de Amerikaanse propaganda overneemt,” sprak Baudet.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Westerse spin van een interpretatie van een journalist

“Waanzinnig hoe Sjoerdsma steeds om de vraag heen probeert te draaien. Het zegt veel over hem en zijn bronnen. En dan ook nog een grote mond opzetten over ‘soevereiniteit’ terwijl hij Nederland wil uitleveren aan Brussel,” zegt Tanay Bilgin, fractievertegenwoordiger van FVD in Amsterdam.

Journalist Joost Niemoller wijst erop dat de quote waarmee Sjoerdsma goede sier wilde maken in de Kamer in werkelijkheid een westerse spin is van een interpretatie van een journalist.

Deze leugenaar is zo intens slecht

“Er is er eentje waarvan ik het niet meer trek en dat is Sjoerd Sjoerdsma,” reageert vastgoedondernemer Erik de Vlieger. “Deze leugenaar is zo intens slecht.”

“Het is een kwaadaardige leugenaar,” voegt De Vlieger toe. “Ooit met hem te maken gehad met betrekking tot Opvliegers op [NPO Radio] 1. “De man liegt zo makkelijk. Voor mij vertegenwoordigt hij het allerslechtste van politiek Nederland.”

5
16
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet