Dus, de regering van Nieuw Normaal Duitsland overweegt om iedereen te dwingen van oktober tot Pasen permanent in het openbaar medisch uitziende maskers te dragen. Serieus, de fanatieke Nieuw Normaal fascisten die momenteel de regering van Duitsland leiden – voornamelijk de SPD en de Groenen – bespreken een herziening van de “Infectiebeschermingswet” om zichzelf de bevoegdheid te geven om het land per decreet te blijven regeren, zoals zij al sinds de herfst van 2020 doen, en zo een “permanente noodtoestand” in te stellen die de Duitse grondwet terzijde schuift, voor onbepaalde tijd, schrijft C.J. Hopkins.

Leest u die alinea nog maar eens. Neem een pauze van het bloedbad in niet-nazi Oekraïne, de showprocessen in het congres van de VS, apenpokkenmanie, Sudden Adult Death Syndrome, Sudden Bovine Death Syndrome, drag queens die op kinderen azen, gezichtsverlammingen die niet met “vaccins” te maken hebben, en Biden die van zijn fiets valt, en denk na over wat dit mogelijk voorspelt, het dominante land van de Europese Unie dat zich ontdoet van elke schijn van democratie en verandert in een fascistische bioveiligheids-politiestaat.

Oké, laat ik proberen wat preciezer te zijn, want ik wil niet gearresteerd worden wegens “desinformatieverspreiding” of “delegitimisering van de staat”. Duitsland ontdoet zich niet van de schijn van democratie. Nee, de Duitse grondwet blijft van kracht. Het is alleen zo dat de herziene infectiebeschermingswet – net als de “Machtigingswet van 1933“, die de nazi-regering de bevoegdheid gaf om alle verordeningen uit te vaardigen die zij maar wilde onder het mom van “het verhelpen van de nood van het volk” – de Nieuwe Normaal Duitse regering de bevoegdheid zal geven om de grondwet te blijven verdringen en alle verordeningen uit te vaardigen die zij maar wil onder het mom van “bescherming van de volksgezondheid” … bijvoorbeeld door de Duitse massa’s te dwingen hun conformiteit met de nieuwe officiële ideologie te tonen door zes of zeven maanden per jaar medisch uitziende maskers op hun gezicht te dragen.

Behalve een geritualiseerde massademonstratie van hersenloze fascistische ideologische conformiteit (een standaardkenmerk van alle totalitaire systemen), zal dit jaarlijkse van oktober tot Pasen geldende masker-mandaat, door de nieuwe paranoïde “werkelijkheid” te simuleren waarin de mensheid voortdurend aangevallen wordt door dodelijke virussen en andere “bedreigingen voor de volksgezondheid”, de Nieuwe Normaal-ideologie verankeren. Als zij hier in Duitsland niet wordt tegengewerkt en tegengehouden, zal zij zich verspreiden naar andere Europese landen, en naar Canada, en Australië, en de “Nieuwe Normaal”-staten van de VS. Als u denkt dat wat in Duitsland gebeurt er niet toe doet omdat u in Florida woont, of in Zweden, of in het VK, dan hebt u de laatste tijd niet goed opgelet. Het uitrollen van het Nieuwe Normaal is een wereldwijd project … een project in verschillende fasen en met verschillende facetten. Duitsland is slechts het huidige “puntje van de speer”.

Jammer genoeg zal de meerderheid van de Duitse massa gedachteloos de hielen klikken en bevelen opvolgen, zoals ze dat sinds de lente van 2020 gedaan hebben. Zij genieten nu allemaal van een “zomerstop”, maar in oktober zullen zij hun maskers opzetten, “de Ongevaccineerden” gaan segregeren en vervolgen, en zich verder weer als fascisten gaan gedragen. Ik aarzel om het Duitse karakter de schuld te geven, omdat we de afgelopen twee jaar overal ter wereld getuige zijn geweest van hetzelfde hersenloze fascistische gedrag, maar, ik moet toegeven, er is iets bijzonder engs aan de manier waarop de Duitsers het doen.

Intussen is de Duitse FBI (der Bundesverfassungsschutz, of BfV) hard aan het werk om de nieuwe Gleichschaltung te handhaven. Volgens een bericht in Die Welt houdt de BfV niet alleen mensen in de gaten die termen gebruiken als “Corona dictatuur” (en vermoedelijk een lange lijst van andere “wrongspeak” woorden), maar ook “mensen en groepen in het oog die samenzweringstheorieën verspreiden, of het democratische karakter van de staat in twijfel trekken.” Politici dringen er bij het BfV op aan “de classificatie van politieke misdrijven aan te scherpen, vooral wat de Corona-ontkenners betreft.”

Ja, dat klopt, het openlijk aanvechten van het officiële Covid-19 narratief, of het protesteren tegen de officiële Nieuw Normaal ideologie, is hier in Nieuw Normaal Duitsland een politiek misdrijf. Dat is het al sinds mei 2021, toen de Bundesverfassungsschutz een nieuwe officiële categorie van binnenlands extremisme instelde … “Anti-democratische of Veiligheidsbedreigende Delegitimatie van de Staat.” Ik heb dit destijds in een van mijn columns behandeld (“The Criminalization of Dissent”), net als een deel van de bedrijfspers, zoals The New York Times (German Intelligence Puts Coronavirus Deniers Under Surveillance”), maar om de een of andere reden heeft het verhaal niet veel aandacht gekregen.

“Delegitimatie van de Staat” … laat die taal even bezinken. Het betekent dat iedereen die volgens de Nieuw Normaal-autoriteiten “de staat delegitimeert” gearresteerd kan worden en aangeklaagd als “politieke misdadiger”. Het was mij niet helemaal duidelijk wat er bedoeld wordt met “delegitimeren”, dus heb ik het woord opgezocht, en de definitie die ik vond was “de legitimiteit, het prestige of het gezag” van iets, of iemand, verminderen of vernietigen, wat … ik weet het niet, een beetje te ruim klinkt en aan willekeurige interpretatie onderhevig is.

Bijvoorbeeld, als ik hier in deze column zou voorstellen dat de Duitse regering geen enkele legitieme reden had om de hele bevolking in lockdown te plaatsen, iedereen te dwingen medisch uitziende maskers te dragen, en “de ongevaccineerden” te demoniseren en te segregeren, dan zou dat mij een “politieke misdadiger” kunnen maken. Evenzo, als ik Karl Lauterbach, de Minister van Volksgezondheid van het Nieuwe Normaal Duitsland, zou beschrijven als een fanatieke fascist, en een sociopatische leugenaar, dan zou mij dat een “politieke misdadiger” maken. Of, als ik erop zou wijzen hoe de Duitse staatsmedia het Duitse publiek al meer dan twee jaar misleiden en gaslighten als het spreekwoordelijke Goebbelsiaanse toetsinstrument, dan zou dat mij een “politieke misdadiger” kunnen maken. Of, als ik zo gek zou zijn om een boek uit te geven met essays die ik de afgelopen twee jaar geschreven heb en waarin ik The Rise of the New Normal Reich documenteer, inclusief essays over het Nieuw Normaal Duitsland, dan zou dat van mij ook een “politieke misdadiger” kunnen maken.

Natuurlijk voel ik mij een beetje ongemakkelijk, levend in een voormalig nazi-land waar ik als “politiek misdadiger” geclassificeerd zou kunnen worden voor mijn activiteiten als schrijver en politiek satiricus … wat natuurlijk de bedoeling is van de nieuwe classificatie. Zij is bedoeld om dissidenten zoals ik tot zwijgen te brengen. Of … Oké, het is niet voor mij bedoeld. Het is bedoeld voor Duitse dissidenten zoals ik. Ik ben een Amerikaan, geen Duits staatsburger. Dus de kans dat een zwaar bewapend “Special Commando” team in de kleine uurtjes van de ochtend mijn appartement bestormt en mij arresteert op grond van valse beschuldigingen van wapens – zoals zij onlangs gedaan hebben met Dr. Paul Brandenburg, een uitgesproken tegenstander van het Nieuw Normaal Reich – is waarschijnlijk (hopelijk) tamelijk klein.

In elk geval zou ik dat nooit doen, d.w.z. proberen het prestige of het gezag van de Bondsrepubliek Nieuw Normaal Duitsland te verminderen, of haar op enigerlei wijze vergelijken met nazi-Duitsland, of met welk ander totalitair systeem dan ook, of haar beschrijven als een opkomende bioveiligheids-politiestaat waarin de rechtsstaat verdrongen is door de willekeurige edicten van fascistische fanatici, want dat zou alleen maar vragen om moeilijkheden. Want als wij iets van de geschiedenis geleerd hebben, dan is het in dit soort tijden het slimst om je mond te houden en bevelen op te volgen, en als je een trein hoort aankomen … wel, dan kijk je gewoon de andere kant op.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De laatste dagen van de Covid Sekteleden

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: