Foto: Pixabay.com

Help mee door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. Wij zijn verheugd om weer bij je te zijn, en we kijken er altijd naar uit om wat van de Goddelijke Wijsheid met jullie te delen. Wij weten dat velen van jullie zich afvragen: Hoe lang? Hoe lang zal het duren voordat we ervaren dat we gelukkig zijn?

Hoe lang voordat we vrede zullen zien? Hoe lang voordat we niet langer worden overheerst door regeringen die oorlogszuchtig, wraakzuchtig en gevaarlijk voor de bevolking zijn?

Tegenvraag

We begrijpen waarom je die vraag stelt, maar wij willen daar graag een andere vraag tegenover stellen: Hoe lang duurt het nog voordat jij gaat zien, dat je alles wat je nodig hebt al tot je beschikking hebt? Hoe lang duurt het nog voordat je jouw paradijs, jouw Hemel op Aarde gaat ervaren, door alle weerstand en verhalen die je elke dag met je meedraagt los te laten?

We zeggen dit zonder oordeel, we hebben geen enkel oordeel over jou of je overtuigingen, of hoe je je leven leidt. We willen je alleen laten zien dat het in je eigen handen ligt, om je gelukkig, vrij, welvarend en overvloedig te voelen.

Niemand kan je dat geven. Niemand kan iets doen om je gelukkig te maken, om je op je gemak te laten voelen, of om je gemoedsrust te geven. Jij, en alleen jij, bent daartoe in staat.

Pasgetrouwden en verwachtingen

pasgetrouwdenWe zien het vaak bij pasgetrouwden. Ze hebben een bepaalde tijd verkering gehad, dan verloven ze zich en dan gaan ze trouwen. En zoals in veel romantische verhalen, gaan ze er vaak van uit dat de trouwdag het begin is van hun ‘nog lang en gelukkig leven’, en dan komt de schok.

De ruzies, het leren kennen van een andere kant van hun echtgenoot. En ze beginnen zich teleurgesteld te voelen. Want plotseling beseffen ze dat hun echtgenoot niet precies is wat ze dachten dat hij of zij was.

Misschien heeft hij of zij bepaalde gewoonten die ze nooit eerder hebben gezien, misschien zegt hun echtgenoot dingen die ze nog nooit op die manier hebben gehoord, of heeft hij of zij trekjes waar ze zich niet van bewust waren.

Natuurlijk overkomt dit niet elk pasgetrouwd stel, maar we zien het wel vaak gebeuren.

En dan begint de frustratie. En de weerstand, soms zelfs wrok.

Geluk komt van binnenuit

Maar wat is er eigenlijk veranderd? In de meeste gevallen is er niets echt veranderd, het was hun verwachting van een leven na het tekenen van de huwelijksakte. Want veel mensen verwachten dat ze zich na het huwelijk compleet en gelukkig zullen gaan voelen.

En dat is precies ons punt: niemand kan je gelukkig maken, als je zelf niet gelukkig bent. Je moet je waardig voelen, je moet gelukkig zijn met jezelf, en als je dat niet bent, zul je je ongelukkig voelen, wat er ook gebeurt in je leven, of om je heen in je wereld.

Je zult moeten werken om je waarde te gaan zien, om te gaan zien wat de dingen zijn die je gelukkig maken van binnenuit, niet van buitenaf. Want geluk dat alleen wordt verkregen door de dingen buiten je, is altijd oppervlakkig. Het is geen echt geluk.

Iets om aan te werken

Als je ineens een grote som geld zou hebben, denk je misschien van waar je nu bent, dat je dan gelukkig zult zijn. Maar zodra je die grote som geld hebt, zul je beginnen te vrezen het te verliezen. Dat is wat er gebeurt met de meeste mensen.

Nogmaals, het geluk vanwege het ontvangen van het geld, zal niet erg lang duren. Omdat het een geluk is dat niet uit je kern komt, uit je Ziel.

innerlijk gelukkigDus moet je beginnen het geluk van binnenuit te vinden, door te erkennen wie je werkelijk bent, door je je waardigheid te herinneren, door toe te staan liefde voor jezelf van jezelf te ontvangen.

En dat, lief mens, is iets wat je moet leren, waar je naar moet streven, aan moet werken. Zeg “Ik hou van je” tegen jezelf, zeg het in de spiegel, kijk jezelf in de ogen, en voel de liefde voor jezelf.

Je bent het waard

Vergeef jezelf voor alles wat je in het verleden hebt gedaan waar je je voor schaamt, of wat je afkeurt. Je bent het waard om geliefd te worden, door jezelf, door anderen, en je bent zeker al diep en onvoorwaardelijk geliefd door Source.

Welnu, dat is onze les voor jou vandaag. Vind geluk, vrijheid, overvloed in jezelf, en je zult niet langer nodig hebben dat de wereld zich aanpast zodat jij gelukkig kunt worden. Je hebt alles wat je nodig hebt al binnen handbereik, want het zit in jezelf.

En daarbij laten we het voor vandaag. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

0
0
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: