Dr. Jim Meehan gelooft dat de uitbraak van de apenpokken in elkaar is gezet omdat de mensen niet meer bang zijn voor het Wuhan coronavirus (COVID-19). Meehan, een deskundig oogarts en chirurg, heeft zich tijdens een verschijning op InfoWars uitgesproken tegen de bezorgdheid over de uitbraak van de apenpokken. “Ik denk dat het een afleidingsmanoeuvre is,” zei Meehan toen hem gevraagd werd wat hij van de uitbraak van de apenpokken vindt. “Het is een tussenschakel, want ze waren het narratief met het coronavirus aan het verliezen, want we waren allemaal moe van die onzin van de lockdowns, de maskering en alles. De wetenschap … de waarheid was aan het uitkomen dat alles wat ze gedaan hadden fout was.”

Meehan merkte op dat het gebruik van apenpokken om angst aan te jagen meer voordelen heeft. In tegenstelling tot COVID-19 zijn de symptomen van apenpokken zichtbaar in de vorm van de pokken, oftewel de pijnlijke, met vloeistof gevulde blaasjes die verschijnen over de ledematen van een besmette persoon, meestal de handen, benen en voeten, maar soms ook het gezicht. Als een persoon de apenpokken oploopt door seksueel contact, kunnen deze laesies op de geslachtsdelen of de anus verschijnen. Oude foto’s van mensen met apenpokken kunnen over het hele internet en door de mainstream media verspreid worden om terreur over de ziekte op te wekken. Maar het ene grote nadeel van apenpokken is dat het zeer moeilijk is om het virus over te brengen. Zelfs de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) moest toegeven dat het virus zich niet verspreidt via overdracht door de lucht. Het verspreidt zich alleen door nauw contact, bericht Afinalwarning.com.

V.S. telt minder dan 50 besmettingen bijna een maand na eerste apenpokken-geval

Volgens de CDC telt de V.S. nu 49 gevallen in 17 staten. Californië heeft de meeste gevallen, met 15 bevestigde gevallen, gevolgd door New York met 11 en Illinois met acht. Massachusetts, waar het eerste geval in de V.S. medio mei werd bevestigd, heeft nu twee extra gevallen. “Geen van beide gevallen meldt een bekend verband met het eerste geval dat in Massachusetts is vastgesteld,” kondigde het Massachusetts Department of Public Health aan in een persbericht. De twee gevallen werden ontdekt bij volwassen mannen die meldden nauw contact met elkaar te hebben. Hoewel de verklaring van de staatsregering dit niet specificeerde, is het waarschijnlijk dat de twee mannen in Massachusetts seksuele betrekkingen met elkaar hadden, omdat zowel de CDC als de Wereldgezondheidsorganisatie hebben toegegeven dat homo- en biseksuele mannen de voornaamste overbrengers van het virus zijn. Geen van de bevestigde gevallen in de V.S. is gestorven, en de meesten zijn hersteld zonder dat ziekenhuisopname nodig was. Op vrijdag 10 juni heeft Dawn O’Connell, Assistant Secretary for Preparedness and Response van het Department of Health and Human Services, gezegd dat de VS 500.000 extra ingevroren, vloeibare doses van het pokkenvaccin Jynneos hebben besteld bij het biotechbedrijf Bavarian Nordic. Omdat er geen goed vaccin is dat speciaal tegen het apenpokkenvirus kan worden gebruikt, gebruiken regeringen over de hele wereld, ook in Amerika, in plaats daarvan het pokkenvaccin. De federale regering heeft momenteel ongeveer 72.000 doses van het pokkenvaccin Jynneos. Verwacht wordt dat zij in de komende weken nog ongeveer 300.000 doses van Bavarian Nordic zal ontvangen. Volgens O’Connell zullen de 500.000 extra doses later in het jaar geleverd worden. “Wij hebben de vaccins en behandelingen die wij nodig hebben om te reageren” op de stijgende gevallen, zei O’Connell. Ongeveer 36.000 van de 72.000 doses zijn onmiddellijk beschikbaar in de strategische nationale voorraad. Verder heeft Bavarian Nordic nog een miljoen doses van het pokkenvaccin in voorraad, alleen voor de Verenigde Staten. Op verzoek van de federale regering kan zij nog eens 16,4 miljoen doses vullen. Hierbij is nog geen rekening gehouden met de meer dan 100 miljoen doses ACAM2000 die de V.S. hebben. Dit is een pokkenvaccin van een oudere generatie. In een oproep aan zijn publiek zei Clark dat de mensen dokters als Meehan moesten opzoeken, “want met de uitbraak van de apenpokken gaan ze het hypen.” “Als u een dokter zoekt, wilt u niet naar een dokter gaan die u gaat dwingen om een apenpokken-vaccin te nemen. God weet wat er in zit,” zei hij.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdrukwordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

Onthuld: Apenpokken blijkt “laboratoriumstam met onbekende kenmerken” te zijn

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: