<a href="https://i0.wp.com/www.frontnieuws.com/wp-content/uploads/2021/08/vaccin-naald-freepik.jpg?fit=799%2C522&ssl=1" data-caption="© Freepik“>
© Freepik

Deze injectie geeft u niet noodzakelijk antilichamen tegen het virus. Deze injectie beschermt u niet noodzakelijk tegen infectie. Deze injectie beschermt u niet tegen ernstige ziekte en dood. Dat zegt kinderarts Lawrence Palevsky in een interview met Elizabeth van Refuge of Sinners.

Zij zeggen heel openlijk dat het vaccin niet voorkomt dat u het virus draagt of de ziekte overbrengt. Het is dus per definitie geen vaccin, benadrukt Palevsky.

Wat is het dan wel? Er zijn maar weinig mensen in de wereld die werkelijk het patent gelezen hebben van de bedrijven die deze injecties gemaakt hebben. “Ze noemen het een gentherapie. Zij noemen het een besturingssysteem.”

De kinderarts zegt dat enkele collega’s ontdekt hebben dat de fabrikanten van het vaccin de injectie in de octrooien een biowapen noemen.

In november 2020 werd Palevsky in een podcast gevraagd wat hij vond van de injecties, die toen in ontwikkeling waren. “Ik noem het een moordwapen,” zei de kinderarts.

Volgens Palevsky is het spike-eiwit dat het lichaam aanmaakt na vaccinatie de boosdoener. Hij zegt dat het vaccin kan leiden tot bloedstollingsproblemen, sterfgevallen, miskramen, onvruchtbaarheid, beroertes, hartaanvallen en auto-immuunziekten.

Steeds meer ongevaccineerden krijgen verschijnselen nadat zij in contact zijn gekomen met gevaccineerden. Dr. Palevsky legt uit dat gevaccineerden hun spike-eiwitten kunnen overdragen op ongevaccineerden en ook bij hen fatale bijwerkingen kunnen veroorzaken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De berg rookte, het bliksemde en het geluid van een bazuin was te horen

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: