De nieuwste dropping van bladzijden uit de geheime Pfizer documenten onthult dat de farmaceutische reus zich er ten volle van bewust is dat zijn Covid-19 “vaccin” binnenkort zal leiden tot een massale ontvolking van de wereld.

De dump van 1 juni bevat een document met de naam “reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf,” waarvan bladzijde 12 verontrustende gegevens bevat over het krijgen van de covid griepinjectie van Pfizer tijdens de zwangerschap en de borstvoeding, schrijft Ethan Huff.

Het blijkt dat 90 procent van de zwangere vrouwen die de injectie kregen, uiteindelijk hun baby verloren. Dit is een schokkend cijfer waar de U.S. Food and Drug Administration (FDA) blijkbaar geen twee keer over nagedacht heeft toen zij de Emergency Use Authorization (EUA) voor de prik verleende.

“Pfizer verklaart in het document dat er op 28 februari 2021 270 gevallen bekend waren van blootstelling aan de mRNA-injectie tijdens de zwangerschap,” meldt Exposé News. “Zesenveertig procent van de moeders (124) die aan de Pfizer Covid-19 injectie blootgesteld waren, kregen een bijwerking.”

“Van die 124 moeders die een bijwerking kregen, werden er 49 als niet-ernstige bijwerkingen beschouwd, terwijl er 75 als ernstig werden beschouwd. Dit betekent dat 58% van de moeders die bijwerkingen meldden, een ernstige bijwerking kregen, variërend van samentrekking van de baarmoeder tot dood van de foetus.”

Van 270 getraceerde zwangerschappen is Pfizer er 238 uit het oog verloren

De laatste partij vrijgegeven Pfizer-documenten bevat ook een verontrustende onthulling over zwangerschappen waarvan het bedrijf op de een of andere manier het spoor bijster raakte. Van de 270 zwangerschappen die Pfizer bijhield, zijn er een schokkende 238 gewoon uit de dataset verdwenen.

Van de 33 zwangerschappen die Pfizer nog wel bijhield, leidden er 23 tot een spontane abortus. Twee resulteerden in vroegtijdige dood van de baby; twee resulteerden in intrauteriene dood; één resulteerde in neonatale dood; één staat vermeld als “uitkomst in afwachting van”; en slechts één resulteerde in een “normale uitkomst”.

Dit betekent dat bijna elke zwangere vrouw die Pfizer’s mRNA (messenger RNA) injecties voor covid neemt, haar baby zal verliezen. Omgekeerd zal slechts een heel klein deel van de vrouwen die de volledige injectie krijgen, met succes bevallen.

Bedenk dat sommige regeringen, waaronder die van het Verenigd Koninkrijk, zwangere vrouwen in stilte hadden afgeraden de injecties van Pfizer te nemen – althans tot voor kort.

“Er zijn geen of een beperkte hoeveelheid gegevens van het gebruik van COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2,” leest een nu gewijzigde leidraad van de Britse regering, getiteld “REG 174 INFORMATION FOR UK HEALTHCARE PROFESSIONALS.”

“COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap. Voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd moet vóór de vaccinatie een zwangerschap worden uitgesloten. Bovendien moet vrouwen in de vruchtbare leeftijd geadviseerd worden om zwangerschap te vermijden gedurende ten minste 2 maanden na hun tweede dosis.”

In de nieuwe versie van dezelfde richtsnoeren wordt beweerd dat zwangere vrouwen de injecties van Pfizer wel kunnen nemen, maar alleen “wanneer de mogelijke voordelen opwegen tegen de mogelijke risico’s voor de moeder en de foetus.”

Op het ogenblik dat ik dit schrijf, beveelt de Britse regering in haar richtsnoeren aan dat zwangere vrouwen de injecties van Pfizer mogen nemen, op voorwaarde dat zij de risico’s ervan geëvalueerd hebben. Tegelijkertijd blijven diezelfde autoriteiten tegen zwangere vrouwen zeggen dat ze zachte kaas, kruidenthee en vitaminesupplementen moeten vermijden omdat die gevaarlijk kunnen zijn.

Uit dit alles blijkt eens te meer dat regeringen niet te vertrouwen zijn. Zij geven routinematig advies in de vorm van aanwijzingen die, als zij gevolgd worden, waarschijnlijk tot verwondingen of de dood zullen leiden. Dit geldt zowel voor vaccins als voor de covideplandemie zelf.

“Covid is een sekte en ‘Blijf veilig’ is een mantra,” schreef een commentator op Natural News. “Ik persoonlijk doorzag het waanidee op dezelfde manier als de meeste kerken hulpmiddelen zijn om God zo ver mogelijk uit uw leven weg te houden.”

“Ik heb liever het virus dan de lockdown en dat is een feit.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Artsen: We zien dat kankers als wildvuren uitbreken na het vaccin

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: