Help anderen door dit artikel met anderen op je socials te delen!

Defensieminister Kajsa Ollongren weet het verschil niet tussen een ananas en een handgranaat. Die weet niet wat het verschil is tussen een sergeant en een majoor. Maar ze twittert wel: we gaan 200 Stingers leveren aan Oekraïne, en daar doet ze dan een emoticon van een spierbal bij. Dat zei Tweede Kamerlid Wybren van Haga in het Ongehoord Nieuwscafé.

“Dan denk ik: als je ook maar een maand in de krijgsmacht had gezeten, dan had je dat niet gedaan. Dan snap je dat er mensen mee dood worden gemaakt. Daar gaat een Oekraïner van 18 een Rus van 18 mee doodschieten. Dat is helemaal niet iets om leuk over te doen,” benadrukte Van Haga, die zelf in dienst heeft gezeten.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Het is een aanfluiting

“Ik vind het potsierlijk. Als je zo weinig van het militaire apparaat weet en je bent zo misplaatst op die positie terechtgekomen, dan zou ik zeggen: sodemieter op. Hou je gedeisd. Ga het eerste jaar een beetje luisteren en het tweede jaar misschien een beetje fluisteren.”

“Het is een aanfluiting. Het is een belediging voor al die militairen die geconfronteerd worden met een topvrouw die dit soort onzin spuit,” zei Van Haga.

Die begrijpt er verder helemaal niks van

“Dat gebrek aan respect voor expertise zie je op bijna alle departementen. We hebben ook voor het eerst in de geschiedenis een minister van Justitie die geen rechten heeft gestudeerd. We hebben een minister van Stikstof die denkt dat stikstof een stof is waar je van stikt en die begrijpt er verder helemaal niks van,” aldus het Kamerlid.

4.8
32
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: