Foto: Justin Trudeau en voorzitter van het Europees Parlement Roberta Metsola (CC-BY-4.0: © European Union 2022 – Source: EP)

Help anderen door deze informatie met anderen op je social media te delen!

Het was nogal absurd dat Justin Trudeau, premier van Canada, het in dit parlement had over vrijheid, democratie en de rechtsstaat, aangezien hij in Canada een quasi-totalitair regime leidt. Dat zei Europarlementariër Christine Anderson (AfD) maandag in het Europees Parlement.

Ongevaccineerde Canadezen mogen niet aan boord gaan van een vliegtuig om het land te verlaten. Terwijl ongevaccineerde passagiers geen risico vormen, zijn de gevaccineerde piloten dat wellicht wel, benadrukte Anderson. Het vaccin heeft er mogelijk voor gezorgd dat ze niet in staat zijn om te vliegen. “Wat een schok!” riep het Europarlementslid.

Dictatuur

Landen die burgers het land niet uitlaten, doen dat omdat ze een dictatuur zijn. Waarom spreekt het EU-parlement Trudeau niet aan op deze mensenrechtenschendingen? Oh wacht, aangezien het EU-parlement volledig is afgestemd op de zieke Brave New World-agenda van de globalisten, spreekt het alleen overheden aan die vrijheid, democratie en de rechtsstaat respecteren, zei Anderson.

Eind maart sprak Trudeau het Europees Parlement toe. Hij ging onder meer in op de oorlog in Oekraïne, de internationale reactie hierop en de relatie tussen de EU en Canada. Voordat hij de plenaire vergadering toesprak, had hij een ontmoeting met voorzitter van het Europees Parlement Roberta Metsola.

4.9
13
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: