Proberen de mensen “gemaskerd” te krijgen was de eerste test. De tweede was te proberen hen zover te krijgen dat zij hun mouwen opstropen voor de prik. Velen zijn voor beide proeven gezakt. Nu komt de belangrijkste test – het eindexamen, om zo te zeggen. Het is de poging om hen zover te krijgen dat zij datgene overhandigen wat tot nu toe waarschijnlijk heeft voorkomen dat iemand – in de VS – onder schot gedwongen werd om zich te onderwerpen aan maskers en injecties, schrijft Eric Peters.

Zij waren in staat om de meeste mensen dat verachtelijke middel, dat een “masker” wordt genoemd, op te laten zetten – met behulp van de knuppel van de ontzegging van dienstverlening, reizen of werk. Maar het was geen universele ontzegging, want er waren alternatieven, waaronder plaatsen die een “ongemaskerd” persoon wel zouden bedienen of met hem zouden werken. Of men kon op eigen houtje werken (en reizen). Het was ongemakkelijk om u niet te onderwerpen aan het “masker” dragen – maar het was ook niet zo moeilijk.

En het werd niet opgedrongen.

Zo ook wat betreft de serum gestileerde “vaccins” die door de regering gepushed werden, met behulp van de corporaties en andere “particuliere” bedrijven die dat niet meer zijn, in die zin dat ze alleen nog maar in bedrijf mogen zijn als de regering dat zegt. En op welke manier. Als zodanig zijn zij gevolmachtigde agenten van de regering geworden. Sommigen – zoals de makers van de serums die gepushed worden – gebruiken deze symbiotische relatie om de regering zover te krijgen dat zij mensen die voor deze “particuliere” bedrijven werken onder druk zet om de serums te nemen die zij maken, en waaraan zij veel geld verdienen, door ze te pushen.

Maar niemand werd werkelijk gedwongen om deze geneesmiddelen, die als “vaccins” worden bestempeld, te nemen. U kon de winkels en restaurants mijden die het eisten. U kon uw baan opzeggen, als uw werkgever erop stond – en een andere baan zoeken, in plaats van u eraan te onderwerpen.

U kon weigeren.

En er was weinig wat de regering – of de bedrijven die de gevolmachtigden van de regering geworden zijn – ertegen kon doen. Anders dan weigeren u te “bedienen” (of in dienst te nemen).

Dit waren niet de tijden die de ziel van de mens op de proef stelden.

Maar wat zal er gebeuren, als het zover komt dat de regering alle wapens heeft? En daardoor zowel de middelen heeft om u te dwingen zich te “maskeren” – als om uw mouw op te stropen?

Zeker, zij heeft op dit ogenblik veel wapens. En zij heeft laten zien dat zij die graag wil gebruiken, wanneer de gelegenheid zich voordoet. Beter gezegd, wanneer zij weet dat er niet veel weerstand zal zijn – door mensen die ook wapens hebben.

De regering houdt niet van een eerlijk gevecht. Evenmin trouwens als de bedrijven die gevolmachtigde agenten van de regering geworden zijn, die de voorkeur geven aan een oneerlijke strijd – tegen potentiële concurrentie – door de regering te gebruiken om hen ertegen te beschermen, getuige de manier waarop de grote winkelketens tijdens de “lockdowns” de regering konden gebruiken om de deuren van kleinere, onafhankelijke zaken te sluiten, om zo de mensen door de open deuren van hun grote winkelketens te lokken.

Maar zelfs toen waren er nog alternatieven – omdat de “lockdowns”, zoals ze genoemd werden (psychologisch van belang, omdat ze bedoeld waren en zijn om de bevolking te laten wennen aan het leven in de gevangenis, vroeger de enige plaatsen waar “lockdowns” gebeurden) niet universeel toegepast konden worden. Of liever, men heeft niet geprobeerd ze universeel te handhaven, hier – waarschijnlijk vanwege het feit dat er miljoenen wapens in de handen van particuliere burgers zijn, hier.

Daarmee wil ik niet zeggen dat de regering de gewapende burgerij niet had kunnen overweldigen, als het zover was gekomen.

Het is om aan te geven dat het moeilijker zou zijn geweest.

Merk op dat het veel gemakkelijker was om veel strengere – zelfs universele – “lockdowns” op te leggen in de landen waar “wapens” “gecontroleerd” worden. Dat wil zeggen, landen waar de bevolking volledig gecontroleerd wordt, onder andere door te verzekeren dat alleen de regering wapens heeft. En om die reden is de bevolking veel gemakkelijker te controleren.

Zoals in Australië en Nieuw-Zeeland, bijvoorbeeld.

En zoals in China.

Is dit een gevolg van toeval? Is het toeval dat er in diezelfde landen geen Eerste Amendement is en dus geen beletsel om niet alleen te censureren wat mensen mogen zeggen en publiceren, maar ook niets om te voorkomen dat mensen uit hun huizen worden gesleurd door mannen van de regering – gewapend met geweren – omdat ze iets zeggen en publiceren wat de regering niet wil dat ze zeggen of publiceren?

Zou de regering van de VS gewoon beslag hebben kunnen leggen op de bankrekeningen van iedereen die geld heeft bijgedragen aan het Trucker Protest of aan elk ander werkelijk vreedzaam protest dat de regering niet goedkeurde – zoals de regering van Canada heeft gedaan?

Misschien wel. Maar het feit is, nee. Deze regering heeft die stap niet gezet. Nog niet, in ieder geval.

Zou het samen kunnen vallen met het bestaan van het Tweede Amendement?

Dit hele “maskeren” – en prikken- gedoe ging in wezen over het controleren – en vernederen – van de onderdaan. Het was een bewering van Who’s Boss? En het gezochte antwoord is – niet wij. Niet u, niet ik.

Alleen zij.

Oberstgruppenfuhrer der Gesundheit Docktor Professor Fauci zei onlangs hetzelfde, toen hij zei dat de hernieuwde pogingen om het onlangs herroepen “masker”-mandaat in vliegtuigen en in andere vormen van “openbaar” (d.w.z. door de regering gecontroleerd) vervoer te versterken, niet over de “maskers” gingen. Het ging – het gaat – over Who’s Boss.

En het is gemakkelijker Baas te zijn, wanneer degenen die u de baas bent niet alleen weten dat zij de wapens niet hebben, maar die zich laten vernederen door zich hun wapens te laten afnemen, door de mensen die in alles hun Baas willen zijn, voor altijd.

Zoals in Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en China.

God helpe ons, het zal niet zo zijn als hier.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

HIV bevestigd bij gevaccineerden!

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: