Help mee door dit met anderen op je social media te delen!

Een heel leger mensen is aan het ontwaken. De machthebbers beginnen bang te worden en daarom slaan ze zo hard terug, zei de Amerikaanse kinderarts Paul Thomas in gesprek met Laura-Lynn Tyler Thompson.

Ze trekken dokterslicenties in, wat Thomas ook is overkomen, ze maken het mensen heel moeilijk om zich uit te spreken over wat er echt aan de hand is. Maar als we ons niet uitspreken, offeren we een generatie kinderen op, waarschuwde de kinderarts. “Dat risico kunnen we niet nemen.”

Verborgen agenda

“Als ze alle of de meeste kinderen de coronaprik geven, betekent dat mogelijk het einde van de mensheid,” zei Thomas. “We weten niet wat de effecten zijn op de vruchtbaarheid, maar het ziet er niet best uit.”

Het spike-eiwit hoopt zich op in geslachtsklieren met als gevolg dat je hoogstwaarschijnlijk onvruchtbaar wordt, aldus de arts. “Je krijgt dan geen kinderen, iets wat onderdeel is van de verborgen agenda van sommige mensen die betrokken zijn bij het World Economic Forum; mensen als Bill Gates, Klaus Schwab.”

Eugenetica

Ze praten openlijk over deze verborgen agenda. Die grijpt terug op het eugenetica-programma: we gaan de voortplanting beperken, want er zijn te veel mensen op de planeet. Dat is niet waar en het is zeer onwenselijk dat de rijkste 1 procent, miljonairs en miljardairs, gaat bepalen of we al dan niet kinderen mogen krijgen, aldus de kinderarts.

5
20
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: