Tijdens zijn jaarlijkse optreden in Davos kon Microsoft-oprichter en zelfbenoemd wereldgezondheidstsaar Bill Gates een giechel niet onderdrukken toen hij toegaf dat COVID-19 vaccins niet lang werken en niet goed werken bij het tegenhouden van infecties, schrijft Baxter Dmitry.

“De vaccins hebben weinig werkingsduur, en ze zijn niet goed in het blokkeren van infecties,” gaf Bill Gates toe aan de menigte van globalistische elites.

Wat doen de vaccins dan wel? Veel mensen zijn de afgelopen twee jaar gecanceld omdat zij precies dat zeiden wat Gates nu eindelijk toegeeft. De mainstream media en zogenaamde factcheckers hebben iedereen vernietigd die het gewaagd had kritiek te hebben op de Big Pharma injecties. Maar nu, zo lijkt het, begint de waarheid over de vaccins aan het licht te komen.

Gates is niet de enige die de vaccins afwijst. Alert Bourla, CEO van Pfizer, verklaarde aan het Economisch Wereldforum in Davos dat er een overschot van 7.000.000.000 doses van zijn COVID-19 vaccin in opslagplaatsen over de hele wereld ligt. Zijn reden voor dit enorme overaanbod?

Volgens de Big Pharma baas zijn er niet “genoeg opgeleide bevolkingsgroepen die geloven dat de vaccins het goed doen.”

Kan iemand ondertussen uitleggen wat er aan de hand is met de nek van de Pfizer CEO? Is hij een hagedis?

[embedded content]


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

5G: Gevaccineerden EN ongevaccineerden zijn allemaal doelwitten

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: