Varkens zouden wel eens kunnen gaan vliegen nu nepnieuwsgigant CNN, in een verrassende wending, toegeeft dat de “vaccins” tegen het coronavirus wel eens de oorzaak zouden kunnen zijn van de constante en voortdurende golven van covid-infecties die over de hele wereld gemeld worden, bericht Ethan Huff.

Na ontkennen, ontkennen en nog eens ontkennen dat de prikken iets anders doen dan “levens redden”, begint CNN de legitimiteit van de ongegronde bewering van de regering dat de griepprikken van Fauci “veilig en doeltreffend” zijn, in twijfel te trekken.

Volgens CNN proberen wetenschappers “dringend … een ander stukje van de immuniteitspuzzel op te lossen” betreffende de mRNA (messenger RNA) technologie en de kennelijke neiging ervan om de dingen eerder slechter dan beter te maken wat de volksgezondheid betreft.

CNN speculeert dat de “daling van onze bescherming” tegen het covidvirus het gevolg zou kunnen zijn van de mRNA-injecties van Moderna en Pfizer-BioNTech, “die de eersten ter wereld waren om dit platform te gebruiken.”

Tony Fauci heeft besloten ook zijn zegje te doen, maar natuurlijk op een veel bedrieglijker manier. Hij zegt dat “wij met mRNA een werkelijk fantastisch platform hebben gekregen,” maar dat wij moeten “proberen er beter mee te zijn” omdat deze versie ervan niet bepaald de gezondheidsresultaten oplevert die hij lang beloofd heeft.

“De Verenigde Staten zijn nu op een punt in de pandemie waar gezondheidsfunctionarissen worstelen met het feit dat, om immuniteit tegen Covid-19 in de gemeenschap te behouden, de natie ofwel regelmatig – of mogelijk jaarlijks – boosterprikken zal moeten toedienen, ofwel een geheel nieuw vaccin zal moeten uitrollen,” geeft CNN nu toe.

Oh, oh: dat klinkt zeker niet goed of veelbelovend. We zijn overgegaan van een vaccin dat een uitweg uit de plandemie zou bieden, naar een vaccin dat de plandemie mogelijk voor altijd aan de gang houdt, terwijl die anders nu al voorbij zou zijn.

“Wat u hier ziet zijn de eerste stappen in de richting van een officiële erkenning dat de mRNA-vaccins gefaald hebben en dat er vroeg of laat nieuwe vaccins komen,” schrijft Alex Berenson op zijn Substack.

Hoeveel injecties zullen de mensen nog nemen voordat ze beseffen dat de regering hen de hele tijd voorgelogen heeft?

Aangezien zo weinig mensen de zogenaamde “booster”-injecties nemen die nog steeds door het Biden-regime gepusht worden, zal dat programma waarschijnlijk in de komende maanden ter ziele gaan en verdwijnen, om dan vervangen te worden door iets anders.

Het Witte Huis zal waarschijnlijk beweren dat “de aarzeling om mRNA-vaccins te nemen tot een onhoudbaar niveau is gestegen,” schrijft Berenson. Dit zal gevolgd worden door de invoering van een “nieuwe” priktechnologie die meer dan waarschijnlijk al jaren in de coulissen staat te wachten om ingevoerd te worden als de tijd rijp is.

“Misschien zijn zij zelfs cynisch genoeg om diegenen onder ons die al die tijd gelijk hadden, de schuld te geven van die aarzeling,” schrijft Berenson.

“Het grote mRNA-experiment zal tot een einde komen, niet met een knal, maar met 200 miljoen verlopen doses in diepvriezers. De meest waarschijnlijke, maar geenszins zekere uitkomst is: nul lange termijn voordeel, nul tot veel lange termijn, en meer dan 100 miljard dollar voor Pfizer en de gang.”

Deze herhaalde pogingen van de machthebbers om voor God te spelen mislukken steeds weer, en zij zullen altijd mislukken. Helaas zijn miljoenen mensen nog niet wakker geworden van het bedrog, en zij zullen waarschijnlijk alles blijven aannemen wat de regering als volgende uitrolt als oplossing voor het probleem dat zij met haar vorige oplossing heeft gecreëerd.

Even ter herinnering: Wij waarschuwen al vanaf de eerste dag voor dit alles. Wij hebben onze lezers gezegd dat zij op hun hoede moeten zijn voor de prikken, vooral die waarbij mRNA gebruikt wordt, omdat deze technologie nog nooit eerder bij mensen gebruikt is – en wat misschien nog belangrijker is, zij is nog nooit met succes gebruikt bij welke toepassing dan ook, bij dieren of anderszins.

De hele zaak is een gevaarlijke zwendel, en de realiteit daarvan wordt nu zelfs toegegeven, zij het via een omweg, door mensen als CNN.

“De schade is monsterlijk over de hele wereld,” schreef een commentator op Berenson’s Substack. “De immuunsystemen zijn nu ernstig aangetast. Elke belangrijke wetenschapper die hiervoor waarschuwde is verbannen.”

“Geert Vanden Bossche was er een, Yeadon, Montagnier, McCullough, en anderen. Pfizer wist ervan. Pfizer wist dat dit een “lekke injectie” was.”

Iemand anders reageerde op deze persoon door uit te leggen hoe zij zo veel “vroeger gezonde vriendinnen” van in de 40 heeft, die nu klagen over voortdurende hoofdpijn en darmproblemen.

“Geen van hen brengt het in verband met 3 golven spike-eiwit via vaccins en het ondervinden van een zwaar geval van covid,” voegde deze persoon eraan toe. “Ik ben er om het hen te vragen, hoewel zij mijn vraag onsmakelijk vinden.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

The Telegraph: Covid’s “derde golf” zal een massale dood zien onder de GEVACCINEERDEN

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: