Beatlemania; Google.

Sluit u op in uw huizen! Grijp de maskers en profylactische gezichtsbeschermers! Schakel wat er nog over is van uw kritisch vermogen uit en bereid u voor om “de Wetenschap te volgen!”

Ja, dat is juist, net toen de overlevenden van De Gesimuleerde Apocalyptische Pest van 2020-2021 uit hun Covidbunkers omhoog kropen en “de wereld beter begonnen op te bouwen,” is er blijkbaar een andere pestilentie van Bijbelse proporties op de mensheid losgelaten! schrijft CJ Hopkins.

Deze keer gaat het om de gevreesde apenpokken, een virale zoönotische ziekte die endemisch is in Midden- en West-Afrika, die onder reuzenbuidelratten, eekhoorns, slaapmuizen, en andere knaagdieren circuleert, en die al eeuwen, of millennia, de mens infecteert. Apenpokken veroorzaakt koorts, hoofdpijn, spierpijn, en soms met vocht gevulde blaasjes, verdwijnt meestal na twee tot vier weken, en vormt dus absoluut geen bedreiging voor de menselijke samenleving in het algemeen.

De media willen ons niet alarmeren, maar het is hun plicht als beroepsjournalisten om te melden dat DE APENPOKKEN ZICH ALS EEN WILDVUUR UITBREID! Meer dan 100 GEVALLEN VAN APENPOKKEN zijn bevestigd in landen over de hele wereld! APENPOKKEN TASKFORCES worden bijeengeroepen! Close-up foto’s van AFSCHUWELIJK UITZIENDE APENPOKKEN LEASIES worden verspreid! De president van de Verenigde Staten zegt dat “IEDEREEN ZICH ZORGEN ZOU MOETEN MAKEN”.

De WHO noemt het “een uitbraak van apenpokken in meerdere landen!” België heeft een verplichte quarantaine ingevoerd. De CDC is naar “alarmniveau 2” gegaan! “Verbeterde voorzorgsmaatregelen” worden aanbevolen! In New York City, het centrum van waarschijnlijk de meest paranoïde, maskerdragende, viervoudig “gevaccineerde” Niewe Normaal fanatici op aarde, draagt het Ministerie van Volksgezondheid iedereen op de maskers te dragen die ze al dragen om hen te beschermen tegen zowel Covid als apenpokken, en pokken, en grote pokken, en kanker in de lucht, en God weet wat er nog meer voor verschrikkingen rondwaren!

Behalve dat het dat niet is … of dat het dat waarschijnlijk niet is. Nog voor ik deze column kon beëindigen, begonnen de Verenigde GloboCap Ministeries van de Waarheid de paniek over de apenpokken af te zwakken. Het lijkt erop dat ze gaan voor “een homopandemie”, of een “LGBTQ pandemie”, of een “LGBTQIA+ pandemie”, of wat de officiële afkorting ook mag zijn tegen de tijd dat ik op de “publiceren”-knop klik, en dat ze andere geluiden laten horen om aan te geven dat het deze keer misschien niet absoluut noodzakelijk is om de hele wereld in lockdown te gooien, de drones en robothonden los te laten, iedereen met experimentele serums te injecteren, en te beginnen met het venijnig vervolgen van “apenpokken-ontkenners”.

Hier in de hoofdstad van het Nieuwe Normaal Duitsland blijft Karl Lauterbach, die ondanks het feit dat hij honderden miljoenen euro’s heeft verspilt aan overbodige “vaccins”, elke man, elke vrouw en elk kind in het land verplicht probeert “in te enten”, en zich verder gedraagt als een fascistische gek, de officiële Minister van Volksgezondheid, opgewonden op en neer huppelen en toeteren als een Siamang gibbon over “aanbevelingen voor isolatie en quarantaine,” en andere “maatregelen om de apenpokken in te dammen”.

Zoals Yogi Berra het zo mooi zei: “it’s like déjà vu all over again.”

U geloofde toch niet echt dat ze een scène-voor-scène remake van Covid gingen lanceren? De showrunners van GloboCap mogen dan wel bovennatuurlijk kwaadaardig zijn, maar zij zijn niet dom. Alleen de meest hopeloos gehersenspoelde Nieuwe-Normalen zouden meegaan in nog een “apocalyptische pandemie”, nog voordat de huidige zelfs maar officieel geannuleerd is. Nee, helaas, de kans is groot dat wij slechts een voorproefje krijgen van hoe het “leven” zal zijn in het Nieuwe Normaal Reich, waar de massa’s voortdurend bedreigd zullen worden door een onuitputtelijk assortiment van exotische ziekteverwekkers en inwisselbare pseudo-pathologische bedreigingen.

Het Nieuwe Normaal ging nooit specifiek over Covid. Het ging altijd over het invoeren van een nieuwe “werkelijkheid” – een gepathologiseerde-totalitaire “werkelijkheid”, niet zozeer geregeerd als wel discreet “geleid” door onberekenbare, supranationale, niet-gouvernementele regeringsinstanties, wereldbedrijven, en een keur aan miljardairs – waarin Covid, of apenpokken, of kangoeroepokken, of welke andere virale zoönose dan ook, of welke klimaatgerelateerde of economische ontwikkeling dan ook, of welke afwijkende ideologische of gedragsneiging dan ook, gebruikt kan worden als voorwendsel om een nieuwe uitbarsting van hersenloze massahysterie aan te wakkeren en de samenleving extra beperkingen op te leggen.

Die nieuwe “werkelijkheid” is ten uitvoer gelegd … misschien niet zo vastberaden als oorspronkelijk de bedoeling was, maar niettemin ten uitvoer gelegd. Wij worden geconditioneerd om deze nieuwe “realiteit” te aanvaarden, zoals wij geconditioneerd werden om de “realiteit van de oorlog tegen het terrorisme” te aanvaarden, om op het vliegveld nutteloos ons schoeisel uit te trekken, onze vloeistoffen in reisformaat verpakkingen te doen, ons te laten betasten door het “veiligheidspersoneel”, en anderszins te leven in een toestand van voortdurende geringe angst voor een “terroristische aanslag”, zoals wij nu geconditioneerd worden om maskers te dragen waar men ons dat zegt, ons te onderwerpen aan verplichte “vaccinaties,” en te leven in voortdurende geringe angst voor de volgende vermeende dodelijke ziekteverwekker.

Jammer genoeg zullen de meesten van ons deze conditionering aanvaarden, en zich aanpassen aan de “kleine ongemakken” die ons om de haverklap worden opgelegd. Wat maakt het immers werkelijk uit of wij een maskertje moeten dragen in het vliegtuig, of in het openbaar vervoer, of bij de dokter? En is het werkelijk zo’n inbreuk op onze fundamentele rechten op vrijheid van meningsuiting, bewegingsvrijheid, vereniging, privacy en elementaire lichamelijke autonomie als wij moeten toestaan dat regeringen en wereldbedrijven onze politieke meningen censureren, ons beletten te reizen, ons verbieden te protesteren, en ons dwingen ons aan invasieve medische behandelingen te onderwerpen om een baan te kunnen behouden? Wij zijn er toch aan gewend geraakt om op het vliegveld onze schoenen uit te trekken en toe te kijken hoe het “veiligheidspersoneel” de geslachtsdelen van onze kinderen streelt, en om andere landen binnen te vallen en te bombarderen en hele families met drones te vermoorden? Daar zullen we toch wel aan wennen.

Of … Oké, ik niet, en u waarschijnlijk ook niet, maar de meerderheid van de massa wel. Dat hebben ze zojuist toch duidelijk aangetoond, niet? Zoals ze dat bewezen hebben tijdens de “Global War on Terror”. Zoals zij het bewezen hebben tijdens de Koude Oorlog. Zoals zij het bewezen hebben … ach, laat maar.

Sorry, ik wilde deze column eigenlijk met een positieve noot eindigen. Goed, hier is er een! Een beetje goed nieuws, eindelijk! Volgens de professionele factcheckers van Reuters blijkt “dat er geen enkel bewijs is dat de jaarlijkse bijeenkomst van het Economisch Wereldforum [die nu in Davos gehouden wordt] gepland was om samen te vallen met deze “apenpokken” uitbraken en iedereen die zegt dat het zo is, of impliceert dat het zo is, of die afwijkt van de “feiten,” of de “Wetenschap,” of wat dan ook, is een “apenpokken-ontkennende, samenzwering-theoretiserende, anti-vax, Poetin-liefhebbende desinformant,” en dus is alles eigenlijk koek en ei, of zal het dat zijn zodra wij die gemene Ruskies een klein thermonucleair lesje leren!

Ik weet niet hoe het met u zit, maar dat is een pak van mijn hart. Even dacht ik dat wij in de problemen zaten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

Apenpokken – Waarheid tegenover angstporno (Nuttige info van Dr. Malone)

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: