Help ons door dit met anderen op je social netwerk te delen!

In Genève worden de verregaande plannen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) besproken. De plannen die gesmeed worden op deze globalistische gezondheidsconferentie worden onder de pet gehouden, stelt BVNL, de partij van Kamerlid Wybren van Haga.

“De Tweede Kamer is helemaal niet geïnformeerd over alles wat de autoritaire gezondheidsmaffia hier gaat bekokstoven,” zei Van Haga. “Geen wonder dus dat Nederland zich hier grote zorgen over maakt.”

[embedded content](Video verwijderd? Klik hier…)

Absurd

De WHO wil het mogelijk maken om in de toekomst eenzijdig te kunnen beslissen dat er in afzonderlijke landen sprake is van een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid en op basis daarvan maatregelen afkondigen. Daarnaast is er sprake van het op termijn invoeren van een pandemieverdrag, waarvoor lidstaten vetorecht zouden moeten inleveren.

“Straks gaat de WHO bepalen dat wij in lockdown gaan of dat we allemaal een mondkapje op moeten hebben. Ik vind dat absurd. Dat is iets wat wij in Nederland zelf moeten bepalen,” benadrukte Van Haga.

Weerzinwekkend

Vele Nederlanders vrezen voor een stille machtsgreep van een ondemocratisch gekozen gezondheidsdictator en BVNL vindt dat niet gek. “Onze debataanvraag hierover werd geweigerd. Het parlement zet zichzelf hiermee buitenspel. Dat is niet alleen onverstandig, het is ook nog eens gevaarlijk. We zetten onze soevereiniteit hiermee op losse schroeven,” zei Van Haga.

Het Kamerlid heeft een petitie tegen deze plannen in ontvangst genomen die bijna 70.000 keer is ondertekend. De commissie VWS weigerde deze petitie in ontvangst te nemen. “Weerzinwekkend,” aldus Van Haga.

4.7
12
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet