Foto: Pixabay.com

Help mee door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze prachtige, nieuwe dag. We zijn zo verheugd weer met je te spreken, en het onderwerp dat we vandaag willen behandelen is dat van groei, van expansie.

Groei en expansie van Bewustzijn

Een van de redenen waarom je naar deze menselijke ervaring bent gekomen, is voor de groei van je ziel, de groei van het collectieve Bewustzijn, van Bewustwording, de groei van het Universum, de expansie van Source.

Want alles dijt uit. Het is een immer doorgaand proces.

waarheidZoveel dingen komen op dit moment aan de oppervlakte, zoals je waarschijnlijk zelf kunt zien.

Dingen die in duisternis verborgen waren, dingen die door leugens en bedrog bedekt werden, worden nu blootgelegd door het Licht, want het bewustzijn van de mensen over alles wat er in de wereld gebeurt, neemt toe, het dijt excessief uit.

En dat is een heel goede zaak, want niets blijft verborgen. Niets kan verborgen blijven, de Waarheid over alles, maakt niet uit wat het is, zal zich uiteindelijk openbaren.

En die openbaring zal komen door de expansie van Bewustwording, de expansie van Bewustzijn.

Accepteer de begeleiding van je Ziel om te groeien

Het is belangrijk voor je om open te blijven en te groeien in je eigen bewustzijn. Als je je als het ware blijft ‘verstoppen’ in gevoelens van klein, onwaardig, machteloos zijn, verstoor je de groei waarvoor je hier kwam.

Blijf open en omarm alles wat op je pad komt, want je Ziel leidt je naar de dingen die je in de eerste plaats wilde leren.

Je Ziel is degene die je leidt, maar je hebt de keuze om er wel of niet naar te luisteren of om die leiding op te volgen.

Maak je geest stil, leg de gedachten het zwijgen op

maak je geest stilWe moedigen je aan je gedachten tot zwijgen te brengen, ruimte in je geest te maken, zodat je de ‘stem’ van je Ziel kunt beginnen te horen, die innerlijke stem die je vertelt wat goed of verkeerd voor je is om te doen.

Wel, laten we dit even verduidelijken, want er is niet echt een goed of fout in wat je doet, maar wat we bedoelen is dat je een emotioneel geleidingssysteem hebt.

Je emoties, je buikgevoel, vertellen je wanneer iets op één lijn ligt met je Ziel, of niet.

Als je iets doet en je hebt dat knagende gevoel dat je het misschien beter niet kunt doen, dan is dat meestal je Ziel die je zegt er van af te zien.

Je Ziel probeert je steeds via je zintuigen en emoties te laten weten wat er wel of niet mee in overeenstemming is.

Maar als je geest vol gedachten zit, vol angst, of boosheid, of zorgen, of gewoon voortdurend in de denkmodus over dingen die buiten je gebeuren, heeft je Ziel het moeilijk om tot je door te dringen.

Jouw aandeel in de expansie van Bewustwording en Bewustzijn

Daarom zeggen we dat het tot zwijgen brengen van je gedachten zo belangrijk is.

expansieWil je groeien in bewustzijn, bijdragen aan de expansie van je Ziel, van Bewustzijn, wil je een ‘beter mens’ worden, in de zin dat je jezelf wilt verbeteren en je best mogelijke leven wilt leiden in deze menselijke ervaring, dan is de beste manier om te beginnen met je gedachten het zwijgen op te leggen.

We hebben het hier al eerder over gehad, en misschien wil je dat nog eens herlezen, voor wat aanwijzingen over wat je kunt doen om je geest tot rust te brengen.

Zoals we zeiden toen we deze boodschap begonnen, is een van de redenen waarom je hier kwam, de groei van je Ziel, de expansie van Bewustwording en Bewustzijn.

We vragen je om naar je Ziel te gaan luisteren, want die is hier, die ben jij, en die is er altijd om je te leiden, als je bereid bent te luisteren.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, we houden heel, heel veel van je, lief mens, en we herinneren je eraan dat alles Eén is. Jij, wij, je Ziel, het Universum, Source, het is allemaal Eén.

En daarmee zijn we compleet.

5
4
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet