Help ons door deze info met iedereen op je social media te delen!

Uit een onderzoek van de Universiteit Leiden zou blijken dat politici van Forum voor Democratie ‘regelmatig berichten van Twitter-accounts retweeten waarop antisemitische teksten en afbeeldingen staan’.

ChristenUnie-fractievoorzitter Gert-Jan ‘het WEF is een praatclubje’ Segers schreef vervolgens op Twitter: “Politici van Forum zijn een digitale megafoon voor antisemitische accounts op Twitter. En ze zijn blijkbaar alle schaamte voorbij.”

Neuroloog Jan Bonte haalt fel uit naar Segers. “Was jouw naam niet Gert-Jan Farizeegers? Dat je nog iets durft te zeggen, na jullie meer dan twee jaar durende medewerking aan een catastrofaal beleid en zelfs de evaluatie ervan durven te blokkeren,” aldus Bonte.

Hij vervolgt: “Wie schopt jullie met een flinke trap uit het allerheiligste?”

Segers moet zich schamen

De neuroloog krijgt bijval van huisarts Els van Veen. “Wat een walgelijke tweet van u. Continu bent u collega’s in het parlement aan het zwartmaken. Kijk eerst naar de balk in uw eigen ogen, was het toch? En waarom maakt u zich hieraan schuldig?”

“Segers moet zich schamen. Anderen zwartmaken om er zelf beter van te worden. En doen alsof het World Economic Forum een onschuldig praatclubje is. Maar mensen zijn niet zo onnozel als men in Den Haag denkt: ik was ooit lid van de ChristenUnie, maar dat was eens maar nooit meer,” stelt Van Veen.

Rechtszaak

Nog even over het ‘onderzoek’ van de Universiteit Leiden. In de samenvatting valt te lezen: “Hoewel FVD-politici zeer zelden de antisemitische berichten van antisemitische accounts retweeten, verhogen ze door hun retweets wel de viraliteit van de accounts: ze maken ze zichtbaarder en verhogen de verspreiding.”

Viruswaarheid-voorman Willem Engel schrijft hierover: “Ze geven dus toe dat het niet waar is wat zij claimen. Maar hebben een slimme manier bedacht om een ‘guilty by association’ te doen. Het gaat om diffuse berichten die gelinkt zijn aan ‘the great reset’. Tijd voor een rechtszaak tegen Uni Leiden.”

5
23
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet