Help door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!

Het kabinet kan maar geen afscheid nemen van de coronacrisis. Er wordt gezinspeeld op een opleving met bijbehorende maatregelen, de Europese coronareispas is met een jaar verlengd en de mogelijkheid om snel en hard in te grijpen wordt verankerd in de Wet publieke gezondheid (Wpg).

Nu zijn er ook de apenpokken. Eén keer met je ogen knipperen en het had de A-status, dus het aan angst en controle verslaafde kabinet kan weer even voort, schrijft BVNL, de partij van Wybren van Haga.

De partij vindt dat deze onzin lang genoeg heeft geduurd. “Ondertussen heeft zelfs Bill Gates toegegeven dat Covid-19 een lage IFR heeft.”

Niet zonder ernstige gevolgen

BVNL verzoekt de regering Covid-19 van de lijst van A-ziekten af te halen, aangezien hij ‘daar überhaupt al nooit op terecht had mogen komen’.

“En dan is er nog die steeds groter wordende olifant in de kamer: vaccinatieschade en bijwerkingen. Het wordt steeds duidelijker dat het massaal uitgerolde medische experiment dat de coronavaccinatiecampagne is, niet zonder (ernstige) gevolgen blijft,” voegt de partij toe.

“We zien onverklaarbare stijgingen van ziektebeelden zoals acute hepatitis bij kinderen, myocarditis, auto-immuunziekten en vormen van reuma. Deze aandoeningen worden veelal niet gemeld bij het bijwerkingeninstituut Lareb, omdat artsen geen causaal verband (willen) zien met de coronavaccinaties. Dit is een kwalijke zaak en het Lareb verzaakt daarmee haar taak om de potentiële gevolgen en schade van deze vaccinaties in kaart te brengen,” aldus BVNL.

Menstruatiestoornissen

De partij verzoekt de regering in gesprek te gaan met beroepsverenigingen van artsen om onverwachte ziektebeelden na coronavaccinatie te melden bij het Lareb en de Kamer te informeren over de uitkomsten.

Het Lareb heeft al wel laten weten opnieuw te onderzoeken of menstruatiestoornissen en bloedingen na de menopauze bijwerkingen zijn van coronavaccins. Tot eind maart kreeg Lareb bijna 25.000 meldingen van menstruatiestoornissen na coronavaccinatie, met name late of uitgebleven menstruatie en hevige bloedingen.

4
4
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet