Foto: Unsplash

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Liesbeth, als huiskamermedewerker werkzaam in een verpleeghuis voor mensen met dementie, begon zich vanaf mei 2020 uit te spreken en daarnaast voelde ze de noodzaak om te demonstreren.

Toen ze mondkapjes moest dragen, zei alles in haar: ‘Nee, dat niet!’ Ze was boos: “Ik wist dat dat geen zin had en wat voor schade het veroorzaakt,” schrijft ze in een bericht dat is gepubliceerd door Zorgmedewerkers Verenigd.

Eind 2020 werd duidelijk dat er een ‘vaccin’ zou komen dat de ouderen zou ‘beschermen’. “Door mijn bronnen wist ik wat dat zou betekenen. Ik heb zoveel gehuild, en soms nog,” zegt Liesbeth.

Op het matje geroepen

Ze vertelde collega’s over het spike-eiwit en de gevaren, met enige hoop dat zij zich niet zouden laten vaccineren. “Tevergeefs. Zij vertrouwden erop dat het goed was, ze waren eerder verbaasd dat ik het niet vertrouwde.”

De zorgmedewerker werd vervolgens op het matje geroepen bij de manager en kreeg een officiële waarschuwing. Ze mocht zich niet meer uitlaten over corona en het beleid.

Zes overlijdens in een week

Begin februari 2021 werden de bewoners geprikt. “Sinds de prikken – al bij de eerste, de tweede, toen na de booster en een vierde prik – zijn er opvallend meer valpartijen,” merkt Liesbeth op. “Over het algemeen kunnen de mensen niet veel meer, zijn zó ontzettend moe, zitten apathisch aan tafel, kunnen hun boterham niet zelf meer klaarmaken, snijden in servetten in plaats van hun brood.”

Er zijn daarnaast vaker insulten. Er was een vrouw die schudde en schokte en die Liesbeth in haar armen opving. Plotse overlijdens. In december 2021: twee weken na de booster zes overlijdens in een week.

Mijn mond is gesnoerd

“Ik moet soms mijn tranen inslikken van dingen die gebeuren,” zegt de zorgmedewerker. “Mijn mond is gesnoerd. De maatregelen zijn er nu af, het testen is nog preventief. Ik verzeker u, dat gaat nog wel even door.”

4.8
30
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet