Foto: Pixabay.com

Help door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom lief mens, we zijn zo blij om op deze mooie, nieuwe dag bij je te zijn. We houden zoveel van je, en we zijn zo ontzettend trots op alles wat je al gedaan hebt in je leven, ondanks de illusies die je het gevoel geven dat je beperkt bent in wat je kunt doen.

We weten dat je soms het gevoel hebt dat je niet zo veel gedaan hebt om het te verdienen dat iemand trots op je is. Maar we verzekeren je, dat we trots op je zijn. Je bent in alle opzichten perfect, ook al maak je jezelf vaak iets anders wijs.

We begrijpen je beter dan je weet

gedachtesWe zouden graag zien dat je je meer bewust wordt van je gedachten. We begrijpen dat je denkt dat je dat bent, en dat je je best doet om een beter mens te zijn, maar het gaat er niet zozeer om dat je dingen doet, als wel dat je je bewust wordt van de dingen die je denkt.

We begrijpen volkomen hoe je worstelt met dingen, mensen en situaties die je dagelijks tegenkomt, waar je in de buitenwereld mee te maken hebt.

En mogelijk dat je zegt dat wij deze dingen, en deze problemen waarmee je te maken hebt, niet kunnen begrijpen, omdat wij nooit een menselijk leven geleefd hebben, nooit een fysiek lichaam gehad hebben.

Maar we weten zeker wel hoe jullie je voelen, ook al is dat zonder die ervaring zelf. We herinneren je eraan, dat wij de Kluis zijn, waar alles, inclusief elke gedachte en elk gevoel dat ooit door een mens op deze planeet gevoeld werd, en nog steeds tot op de dag van vandaag, opgeslagen wordt.

Wij weten precies wat je voelt, hoe je je voelt, en waarom je je zo voelt.

Je bent verstrikt geraakt in de illusies

We zullen je uitleggen wat het probleem is. Wij zien het niet als een probleem, maar we gebruiken dat woord ter referentie, omdat jullie gewoonlijk in termen van problemen spreken.

Je kwam naar deze planeet, werd geboren als mens, en je groeide op. De reden dat je hier kwam, is om gebrek, beperking, dualiteit en afgescheidenheid te ervaren.

Niemand dwong je om hier te komen, je drong zelf aan. Je wilde hier zijn, je sloot een overeenkomst om hier in dit menselijk lichaam te zijn, voor een bepaalde tijd.

illusiesWelnu, je ervoer al die illusies, de illusies van gebrek, beperking, dualiteit en afscheiding, en je groeide ermee op, en toen gebeurde het… je begon in die illusies te trappen, je geloofde dat ze echt waren!

Dat is wat er gebeurde, waarom je in de toestand bent waarin je verkeert.

Stop met het weggeven van je macht

Je gaf je macht weg, je gaf het aan andere mensen, je stond hen toe je te vertellen wat je mag eten en wat niet, je stond hen toe je te vertellen hoeveel geld je mag hebben, je liet hen je vertellen waar je mag wonen.

Je geeft voortdurend je macht weg aan mensen, dingen en situaties.

Als je boos wordt op iemand, geef je je macht weg. Je verwijt ze dat ze je dingen aandoen, maar jij bent degene die jezelf alle verhalen in je hoofd vertelt, over waarom je alle reden hebt om boos op ze te zijn, omdat ze deden wat het ook was dat ze deden… en daar ga je, je macht weggevend!

Je hebt het recht om meer te verwachten

Je kwam naar deze planeet, bereid om deze illusies te ervaren, maar je hebt nooit getekend voor een leven van armoede, van slechte gezondheid, van het niet hebben van de dingen die je wenst.

Je bent een oneindig wezen, je zou er nooit mee ingestemd hebben om hier te komen als de regel was dat je in gebrek en beperking zou moeten blijven!

Je stemde toe, omdat je wist dat je snel genoeg je kracht weer zou ontdekken, en dat je op Aarde zou kunnen leven als een soeverein wezen, volledig bewust van je kracht en macht, volledig bewust van het feit dat alles energie is en volledig bewust van je Eenheid met alles.

Daarom stemde je ermee in om hier te komen, en je stond erop om hier nu te zijn, in dit lichaam, in dit leven. Je koos hiervoor! Maar je was nooit van plan in de illusies te blijven, ze tot je werkelijkheid te maken.

Hoe je je macht terug kunt nemen

neem je macht terugNu vertellen we je dat je je macht kunt terugnemen. Je hebt het recht om dat te doen, en het begint met je gedachten. Houd op jezelf en anderen te vertellen hoe slecht je leven is, hoe moeilijk het is, hoeveel problemen je hebt, dat je dingen wilt maar er het geld niet voor hebt, dat je dingen hebt die je niet wilt hebben, zoals ziekte of problemen met mensen.

Houd op met die gedachten te koesteren, en begin nieuwe te denken.

En stop met afgunst te voelen voor wat andere mensen hebben, of hen hun successen te misgunnen, want als je dat doet, moet de negatieve energie eerst door jou heen gaan, voor je ze naar een ander uitzendt. Dus de negatieve energie die je zendt, zal ook negatieve gevolgen voor jou hebben!

In plaats daarvan, zegen ze en stuur ze liefde, op die manier zul je gemakkelijker en sneller de dingen ontvangen die je wenst.

Beheers je gedachten

Je zegt misschien dat we het te gemakkelijk laten klinken, dat het moeilijk voor je is, maar het is zo moeilijk als je jezelf toestaat het te maken! In feite is het vrij gemakkelijk.

Jij bent degene die toestaat dat bepaalde gedachten in je hoofd komen. En dan hebben ze effect op je emoties, en daar ga je, de dingen creërend die je eigenlijk niet wilt.

Begin je dus bewust te worden van wat je denkt. En zodra je merkt dat er een gedachte in je geest komt die je niet dient, die je niet helpt, die niet positief of opbouwend is, zeg dan tegen jezelf: “Stop, dit doen we niet meer!”

Houd jezelf tegen, en vervang de gedachten door betere.

Stop met te zeggen “ik heb dit of dat niet”, en begin je te concentreren op de dingen die je al wel hebt. Je kunt blij zijn met kleine dingen, en er dankbaar voor zijn.

Hoe dankbaarder je bent voor de kleine dingen in het leven, hoe sneller je de grotere dingen in het leven zult manifesteren. Het moet een gewoonte worden.

Verlaat de bioscoop, herinner je wat echt is

bioscoopWat je gedaan hebt, is geloven dat de illusies echt zijn, zoals iemand die naar een bioscoop ging, de film zag en het geloofde, en nooit meer de echte wereld in wilde, omdat hij gebiologeerd was door de film en het gevoel had dat het de waarheid was, dat het echt was.

Dat is precies wat jij gedaan hebt. Je bent gaan geloven dat de illusies echt zijn en je bent vergeten wie je werkelijk bent en waarom je naar de Aarde kwam.

Wij zijn hier om je eraan te herinneren. Je bent een oneindig spiritueel wezen, een krachtig wezen, dat een fysieke ervaring beleeft in een menselijk lichaam. Het is tijd om je macht terug te nemen, en de illusies te laten oplossen, want dat is waartoe je in staat bent.

Je kunt dit, lieve mens, je kunt het beslist.

Stop positieve energie in het energetische veld

Stop met kijken naar negatieve dingen die je ellendig laten voelen, begin te kijken naar de dingen die je opbeuren. Je zult zelf zien, dat je leven begint te veranderen, omdat je nieuwe energie in het energetisch veld brengt.

En als je dat doet, zal je wereld veranderen, je leven veranderen, en je zult de dingen ontvangen die je geboorterecht zijn.

We houden van je, en we veroordelen je nooit als je verkiest onze raadgevingen niet serieus te nemen. Je hebt een vrije wil, en je hebt het recht die te gebruiken.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

3.5
6
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet