Apenpokken – het is de hippe nieuwe ziekte die de wereld overspoelt. Naar verluidt verschijnt zij bijna gelijktijdig in meer dan een dozijn verschillende landen op vier verschillende continenten, schrijft Off-guardian.org.

Zoals we in de begindagen van de Covid-pandemie schreven, is angst het enige dat zich sneller verspreidt dan de ziekte.

De media meldden op 7 mei het eerste Britse geval van apenpokken. Nog geen twee weken later zien we een aantal zeer bekende krantenkoppen. Zomaar… Pandemie 2: Apenpokken!! begint te spelen bij al uw favoriete angstporno nieuwsorganen.

Sky News vertelt ons dat de Britse “gevallen” van apenpokken “verdubbeld(!)” zijn… van 10 naar 20.

De BBC ging er heel subtiel mee om, door te blèren: “Apenpokken: Artsen bezorgd over impact op seksuele gezondheid”.

De New Scientist heeft zelfs het P-woord gebruikt, door te vragen “Kunnen apenpokken een nieuwe pandemie worden?”, en dan te antwoorden, in essentie, “waarschijnlijk niet, maar misschien ook wel ja!”. Ze houden hun opties open.

Science waarschuwt: “Vragen over uitbraak van apenpokken nemen toe naarmate het aantal gevallen toeneemt”.

The Mirror is al helemaal paranoïde geworden, met als kop: “Rusland overwoog apenpokken als biologisch wapen te gebruiken, beweert ex-sovjet wetenschapper”

Dat is dus één richting die het verhaal zou kunnen opgaan.

Voor alle duidelijkheid, “apenpokken” (wat dat in dit verband ook moge betekenen), is GEEN Russisch bio-wapen. Het is ook geen westers bio-wapen. Of een Chinees bio-wapen. Het is gewoon weer een paniekverhaal. En een overhaaste, halfslachtige ook nog.

Een van de tekenen dat de Covid-“pandemie” al in een vroeg stadium een psy-op was, was de snelheid waarmee de hysterie zich verspreidde. Verre van van hun fouten te leren, hebben de machthebbers besloten het deze keer nog sneller te doen.

Ondanks het feit dat het aantal “gevallen” nauwelijks in de tientallen loopt, heeft de Wereldgezondheidsorganisatie een spoedvergadering bijeengeroepen, een vreemde gang van zaken als hun jaarlijkse vergadering letterlijk morgen begint. Maar ik denk dat als je een nieuw product lanceert, je alles moet doen om de hype op gang te krijgen.

Ondanks slechts twee “gevallen” in de hele Verenigde Staten, komt New York weer met maskeraanbevelingen.

Niemand heeft “lockdown” gezegd… nog niet. Maar Hans Kluge, regionaal directeur van de WHO voor Europa, is “bezorgd” dat de overdracht zou kunnen versnellen als mensen massale bijeenkomsten bijwonen:

“Nu we het zomerseizoen ingaan … met massabijeenkomsten, festivals en feesten, ben ik bezorgd dat de overdracht zou kunnen versnellen.”

(Nu de inflatie de pan uit rijst en de crisis in de kosten van levensonderhoud alleen maar erger wordt, is het waarschijnlijk handig voor hen om een nieuwe “volksgezondheids”-reden te hebben om protesten te verbieden of burgerlijke onlusten de kop in te drukken. Zomaar een gedachte).

Er is echter in ieder geval ook goed nieuws… voor de vaccinfabrikanten. Zoals Whitney Webb meldt, hebben twee worstelende farmaceutische bedrijven al een grote aandelenstijging gezien als gevolg van de “uitbraak”:

“Ongeacht hoe de apenpokkensituatie afloopt, zijn twee bedrijven nu al aan het cashen. Naarmate de bezorgdheid over de apenpokken is toegenomen, zijn ook de aandelen van Emergent Biosolutions en SIGA Technologies gestegen. Beide bedrijven hebben in feite een monopolie op de Amerikaanse markt, en ook op andere markten, voor pokkenvaccins en -behandelingen. Hun belangrijkste op pokken gerichte producten worden, handig genoeg, ook gebruikt om tegen apenpokken te beschermen of deze te behandelen. Als gevolg daarvan klommen de aandelen van Emergent Biosolutions donderdag 12%, terwijl die van SIGA 17,1% stegen.”

Net als bij Covid, en ondanks geruchten dat zij de Wereldgezondheidsorganisatie zouden verlaten, lijkt Rusland zich aan te sluiten bij de agenda van de WHO. Nu al “verscherpen zij de quarantainevoorschriften aan de grenzen”, vaccineren zij gezondheidswerkers en leveren zij internationaal snelle thuistests.

Het ziet er naar uit dat ons een epische zomer van bangmakerij, paniekzaaierij en emmers vol kommer en kwel te wachten staat.

Zijn de nieuwe spuiten al klaar voor gebruik?

Zijn de “onze ziekenhuizen zijn overstelpt video’s” al in de maak, compleet met “apenpokken” vermomming en huilende verpleegsters die meerdere acteertalenten blijken te hebben?

Worden de slaperige massa’s weer voor de gek gehouden?

Wacht maar af…

Frontnieuws:


Links: “Apenpokken”. Rechts: Huidreacties op COVID-19 injecties. Misschien dat het u nu duidelijk wordt.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ze logen over het vaccin: Video laat zien hoe je bedrogen werd

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: