Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

Als ik goed volg wat je al jaren zegt, dan is de kans dat [er] een tweede pandemie komt heel erg groot, zei Eva Jinek in haar talkshow in gesprek met viroloog en OMT-lid Marion Koopmans.

“Ja, daar is wel consensus over. Dat staat ook al een tijdlang in het tienjarenplan van de Wereldgezondheidsorganisatie. Daar stond: bereid je voor de komende 10 jaar, er gaat een grote infectieziektecrisis komen,” reageerde Koopmans. “Nou, dit was jaar één. Dus eh…”

Miljardair en ‘machtigste arts ter wereld’ Bill Gates verwees in een interview met Stephen Colbert naar ‘pandemie 2’. Hij noemde corona ‘pandemie 1’. Die zal pas echt aandacht krijgen, lachte Gates besmuikt.

Onverwachte uitbraak

Anthony Fauci waarschuwde de regering-Trump in januari 2017 dat er ‘een onverwachte uitbraak’ van een nieuwe ziekte zou plaatsvinden. Hij zei destijds dat de Verenigde Staten beter voorbereid zouden moeten zijn.

“De komende regering zal geconfronteerd worden met een uitdaging op het gebied van besmettelijke ziektes. We zijn er heel erg van overtuigd dat dit ergens in de komende jaren zal gebeuren,” zei de virusadviseur tijdens een speech aan de Georgetown University.

De ‘onverwachte uitbraak’ kwam er, precies zoals hij en Gates hadden voorspeld.

Stripboek

In 2012 liet de EU een stripboek maken over een virusuitbraak die ongekozen bureaucraten weten te bezweren. Het stripverhaal was niet bedoeld voor het grote publiek, maar voor intern gebruik. In de beschrijving bij de publicatie stelt de EU dat het verhaal ‘fictie is, maar ook feitelijke informatie bevat’.

In het stripboek zijn wetenschappers te zien die in een lab in China experimenteren met virussen. Een held reist terug in de tijd om de autoriteiten te waarschuwen voor de aanstaande pandemie.

Het stripverhaal voorspelt draconische veiligheidsmaatregelen, waaronder afstand houden, die het dagelijks leven ondraaglijk maken. Ook worden de globalisten geprezen omdat ze hebben geholpen bij de ontwikkeling en verspreiding van een vaccin.

Opstand

Talloze artsen en wetenschappers hebben gezegd dat deze pandemieën gepland zijn om meer controle te krijgen en de bevolking uit te dunnen. In verschillende landen, waaronder Australië, spreken politici en media inmiddels openlijk over ‘de Nieuwe Wereldorde’. Er durven echter ook steeds meer artsen en wetenschappers in opstand te komen tegen de tirannie.

Kijk hier voor meer informatie.

5
8
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: