Een 9 maanden oude baby in het Verenigd Koninkrijk is in een badkuip verdronken nadat haar moeder, die de dag tevoren een COVID-19 prik had gekregen, tijdens de badroutine was flauwgevallen.

Het incident deed zich afgelopen maart voor toen de moeder, advocate Louise Atkinson, flauwviel terwijl ze Eleanor een bad gaf in hun huis in Dorset, bericht Newspunch.com.

Atkinson’s echtgenoot James kwam thuis en ontdekte dat de badkamerdeur geblokkeerd was door het lichaam van zijn flauwgevallen vrouw, en ging vervolgens de badkamer binnen om Eleanor met haar blauwe gezicht naar beneden in 8 cm water aan te treffen.

“De heer Atkinson haalde haar uit het water en wekte zijn vrouw door haar vast te grijpen. Daarna legde hij Ellie op de badkamervloer waar hij begon te reanimeren terwijl hij 999 op de luidspreker belde,” meldt de Daily Mail.

“De heer Atkinson, een zakenmanager, ging door met de reanimatiepogingen totdat de hulpdiensten zes minuten later bij hun huis van £500.000 in Christchurch, Dorset aankwamen.”

Infowars.com meldt:

Terwijl de baby per helikopter naar het Southampton General Hospital in Hampshire werd gevlogen, waren pogingen om haar te reanimeren niet succesvol en werd zij vier uur later dood verklaard.

De familie besprak de tragische dag tijdens een onderzoek naar de dood, waar de ontredderde moeder zei dat ze gestrest was geweest over het maken van afspraken voor Eleanors aanstaande hartoperatie.

Metro.co.uk meldt:

Mevrouw Atkinson zei dat ze besloot haar dochter in bad te doen, omdat ze ziek was geweest tijdens haar ochtendvoeding.

Zij legde uit dat de negen maanden oude een “chirurgische wasbeurt” nodig had voordat zij in het ziekenhuis zou worden opgenomen voor haar ingreep.

Een geëmotioneerde mevrouw Atkinson vertelde de lijkschouwing: “Ik begon haar op te tillen en dat is alles wat ik me kan herinneren.

Het volgende wat ik me kan herinneren is dat James tegen me schreeuwde en aan me trok.”

De medische onderzoekers denken dat Eleanor langer dan 30 minuten ondergedompeld kon zijn geweest.

Wat betreft de mogelijkheid dat het vaccin de black-out veroorzaakte, beschreef Atkinson, die zei dat zij slechts tweemaal in haar leven was flauwgevallen, tijdens haar late tienerjaren, dat zij zich “vreemd en niet mezelf” voelde na de prik.

Het onderzoek leerde ook dat mevrouw Atkinson opnieuw flauwviel tijdens een bezoek aan het graf van haar dochter in juni 2021, één dag nadat zij haar tweede AstraZeneca prik had gekregen.

“Op de dag na mijn tweede prik in juni 2021 ging ik Ellie bezoeken, want zij ligt vrij dicht bij ons begraven en wij gaan er elke dag heen,” beschreef de rouwende moeder.

“Ik liep erheen en hurkte neer aan haar zijde en het enige wat ik me daarna kan herinneren was een man die me hielp.”

“Hij zei dat hij gezien had dat ik begon te vallen en dat ik gedesoriënteerd was.”

Een politiesergeant van Dorset getuigde dat het vaccin beschouwd werd als een factor die bijdroeg tot de flauwte van Atkinson.

“Wij concludeerden dat het een tragisch ongeluk was dat Ellie door verdrinking in het badwater was omgekomen en dat er mogelijk factoren waren die daartoe bijdroegen,” zei rechercheur Phil Read, volgens de Mail.

“Eén daarvan was de mogelijke bijwerking van het Covid-vaccin. Mevrouw Atkinson had ook een gebrek aan slaap gehad, omdat ze een stressvolle tijd doormaakten. Zij had niet gegeten en is slank gebouwd.”

“Al deze factoren hadden er mogelijk toe kunnen leiden dat zij was opgestaan om zich voorover te buigen om Ellie op te tillen en flauw te vallen.”

De Covid-prik van AstraZeneca is in het Verenigd Koninkrijk verantwoordelijk gesteld voor talrijke bijwerkingen en sterfgevallen.

In mei kreeg BBC-radiopresentatrice Lisa Shaw hoofdpijn voordat ze overleed aan bloedstolsels die verband hebben met het COVID-19 vaccin van AstraZeneca.

Dezelfde maand overleed ook de Britse glitterpunk-rocker “Zion” aan een hersenbloeding, slechts twee weken nadat hij het COVID-19 vaccin van Astrazeneca had ingenomen.

Een moeder van drie kinderen in Aylestone, Leicester, is ook overleden nadat zij bloedklonters had gekregen als gevolg van het innemen van Astrazeneca’s experimentele mRNA-prik, zo meldde haar familie.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bizar fenomeen: Ongevaccineerden worden Ziek als ze in de buurt zijn van de COVID Gevaccineerden

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet