Foto: Pixabay

Help ons door deze info met anderen op je social netwerk te delen!

Dit is mogelijk de belangrijkste draad die ik ooit heb gemaakt, schrijft ondernemer Kim Schmitz, beter bekend als Kim Dotcom, op Twitter. Hij waarschuwt dat we aan de vooravond staan van een wereldwijde ineenstorting. “Het is wellicht erger dan gedacht.”

In de Verenigde Staten gaan zowel de overheidsuitgaven als de staatsschuld door het dak. Het enige wat de overheid kan doen, is geld bijdrukken. Dat veroorzaakt inflatie, merkt Schmitz op.

De VS zijn al enige tijd failliet en er ligt een nachtmerrie in het verschiet, stelt hij. Massale armoede en een nieuw controlesysteem. De Amerikaanse schulden bedragen 90 biljoen dollar, de ongedekte verplichtingen 169 biljoen. Dat komt neer op 778.000 dollar per Amerikaan of 2.067.000 dollar per belastingbetaler. De overheid kan alleen maar geld bijdrukken, wat betekent dat hyperinflatie onvermijdelijk is.

Nog steeds failliet

De totale waarde van alle beursgenoteerde Amerikaanse bedrijven bedraagt 53 biljoen dollar. Het grootste deel daarvan is lucht, benadrukt Schmitz.

Alle Amerikaanse activa – stukken grond, vastgoed, spaartegoeden, alles wat burgers, bedrijven en overheid bezitten – zijn 193 biljoen dollar waard. Ook daarvan is het grootste deel lucht, schrijft Schmitz.

Als je de totale schuld en ongedekte verplichtingen aftrekt van de activa, kom je uit op een bedrag van -66 biljoen dollar. Dus zelfs als de VS alle activa verkopen, wat onmogelijk is, zou het land nog steeds failliet zijn.

De ineenstorting is onvermijdelijk en aanstaande

“De patiënt is al overleden. De patiënt is nu een zombie,” benadrukt Schmitz. “De ineenstorting is onvermijdelijk en aanstaande.”

“Hoe gaat men dit oplossen? Denk even aan de Grote Reset en de wereldregering. Worden de wereldmarkten, economieën en de wereld zoals we die kennen gecontroleerd gesloopt? Een verschuiving naar een nieuwe dystopische toekomst waarin de elites de slavenmeesters zijn?”

Bereid je voor

Zonder een gecontroleerde sloop zal de wereld voor iedereen ineenstorten, ook voor de elites, aldus Kim Dotcom. “Hoe ziet het eindspel eruit?”

Voormalig beurscommentator Willem Middelkoop las de Twitterdraad ook en reageert: “De Grote Reset en het financiële eindspel. Bereid je voor.”

5
10
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet