De wetenschap is niet langer empirisch onderbouwd als het om de geneeskunde in het Westen gaat, het is een nieuwe godsdienst die volledig op geloof gebaseerd is. “Gelooft” u in vaccins? “Gelooft” u dat het dragen van gezichtsmaskers werkt om de verspreiding van COVID te voorkomen? Zo niet, dan wordt u verketterd omdat u niet gelooft in de nieuwe godsdienst van de op geloof gebaseerde wetenschap. Als u tegen het systeem ingaat, zullen uw “samenzweringstheorieën” u laten vierendelen (failliet laten gaan en met prionen inspuiten), of als een heks op de brandstapel zetten (in het ziekenhuis aan het dodelijke Remdesivir en een stikkend-dodend beademingsapparaat leggen), schrijft S.D. Wells.

Maak kennis met de Covidianen Sekte, een apocalyptische medisch-extremistische groep wetenschappers, dokters, patiënten, en propagandisten die maar één einddoel voor ogen hebben, de rest van de wereld dwingen om hun godsdienst te “beoefenen”, of te sterven.

De Covidianen Sekte omvat iedereen die vaccins maakt, ze financiert, ze promoot, en ze neemt. Het is een religieuze nieuwe wereldorde, en hun nepwetenschap en ministerie van waarheid propagandamachine heeft meer dan 4 miljard aanbidders gehersenspoeld, en dat in slechts de eerste twee jaar van “lidmaatschap”. Het is een doemoorlog die plaatsvindt om de controle over uw gezondheid en psyche, en als u zich niet verzet of terugvecht, verliest u automatisch.

De apocalyptische religieuze beweging (cult) van de Covidianen Sekte is opgericht in de jaren 1950, in dezelfde tijd als de nep-wetenschap-religie van de vaccins.

Herinnert u zich de “Zevende-dags Adventisten?” De FBI verbrandde 76 van de 85 van hun “afstammelingen” levend, waaronder enkele kinderen (die ATF-agenten er niet uit konden krijgen), omdat ze niet uit hun compound kwamen en zich overgaven. Het gebeurde in Waco, Texas, waar het “Mount Carmel Center” het onderkomen was van de Davidians Sekte. De leider? David Koresh – de zelfbenoemde “laatste profeet” (denk hier aan Fauci).

Koresh onderwees zijn volgelingen over de Zeven Zegels en dat het einde van de wereld “aanstaande” was. Dit lijkt veel op wat de gezondheidsautoriteiten nu beweren, namelijk dat als wij niet allemaal experimentele vaccins nemen, de hele wereld zal STERVEN aan COVID-19 (dat een dodingspercentage van .01 procent heeft en vooral onder de immuungecompromitteerden voorkomt). Vaccins hebben, sinds het Poliovaccin, meer kwaad dan goed gedaan, dat wil zeggen, als u ECHT kijkt naar de op bewijzen gebaseerde wetenschap erachter.

Met andere woorden, de “wetenschap” van de vaccins is een godsdienst waarin u moet geloven, zonder enig bewijs voor de werkzaamheid. Het is een op geloof gebaseerde geneeskunde en het “einde van de wereld” hangt ervan af of iedereen griepprikken krijgt die bloedklonters en myocarditis veroorzaken.

De Covidianen Sekte heeft wereldwijd meer dan 4,6 miljard leden en groeit nog steeds.

De meeste leden van de Covidianen Sekte (vaccinpushers en -nemers) geloven heilig dat alle “anti-vaxxers” krankzinnige gekken (ketters) zijn die geen waarde hechten aan het menselijk leven en rondlopen om mensen te VERMOORDEN omdat zij “NIET geloven in” het nemen van giftige gentherapie-injecties (“vaccins”) of het 24/7/365 dragen van een nutteloos, met bacteriën beladen masker. Het masker is een handtekeningendoekje van de sekteleden geworden, en alle leden krijgen de opdracht om de maskerlozen vuile blikken te werpen, en hen schuldig te verklaren aan godslastering en heiligschennis (ze aangeven bij de DHS) omdat ze zich verzetten tegen het religieuze geloof dat maskers helpen om de wereld te redden van de Zwarte Pest van 2022 (de Chinese griep).

De Covidianen Sekte zit vol met vaccinfanaten die lijden aan kwikvergiftiging, ook wel Mad Hatter Syndrome genoemd, door alle “thimerosal” in de griepprikken door de jaren heen, en nu door het Spike Eiwit Syndroom door de met nanodeeltjes bloedklonterprikken. Zijn de boosterprikken de giftige “magic kool-aid” van de volgende Jonestown Massacre? Het is genocide door inenting, en de leidende tirannen hebben alle “kerk”gangers bij het inentingsaltaar aan het bidden.

Hoeveel leden zullen de Covidianen nog ronselen voor de “laatste belegering” voordat de hele kudde “in vlammen opgaat?” Het einde van de wereld lijkt echt snel te komen, maar het komt eigenlijk alleen voor de Covidianen Sekte, weinig weten zij.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID MASSAPSYCHOSE DOSSIER

De laatste dagen van de Covid Sekteleden

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: