Foto: Unsplash

Help mee door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!

Opmerkelijk nieuws: een vooraanstaande astrofysicus wil een team naar de bodem van de Grote Oceaan sturen omdat daar geavanceerde buitenaardse technologie zou zijn neergekomen.

Astrofysicus Avi Loeb van de Harvard-universiteit denkt dat een interplanetair object dat in 2014 op aarde is gecrasht een ruimteschip was.

Het Amerikaanse ruimtecommando heeft laten weten dat het object, dat voor de kust van het eiland Manus van Papoea-Nieuw-Guinea door de lucht scheerde, inderdaad afkomstig is uit een ander zonnestelsel. Volgens het agentschap gaat het om een meteoor.

Expeditie

In een verklaring schrijft professor Loeb, die al decennialang onderzoek doet naar astronomie, dat het object mogelijk is vervaardigd door buitenaardsen, bericht de New York Post. Hij vraagt zich af of sommige technologische componenten de crash hebben overleefd.

Loeb was de astronoom die enkele jaren geleden vaststelde dat het een interstellair object was. Hij schreef er een paper over, maar die mocht niet gepubliceerd worden omdat er gebruik was gemaakt van vertrouwelijke overheidsdata.

Nu het ruimtecommando heeft bevestigd dat het om een interstellair object gaat, wil Loeb een expeditie op touw zetten om te achterhalen wat er nog van over is.

Oumuamua

Hij is van plan om met behulp van magneten een gebied van 10 vierkante kilometer in de Grote Oceaan af te speuren. “Het is mijn droom om op de knoppen te drukken van een werkend apparaat dat buiten de aarde is gemaakt,” zei Loeb.

De professor heeft ook meerdere keren gezegd dat Oumuamua, een interstellair object dat in 2017 het zonnestelsel bezocht en in 2018 weer vertrok, was gestuurd door buitenaardsen.

[Zero Hedge]

5
8
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: